Teraz jest Cz 22 cze, 2017 23:42


[ACRE] Dziwny problem

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Ptachu

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Pn 21 mar, 2011 20:11

PostN 13 lis, 2011 17:43

Ja mam kolejny problem z serii ACRE jest do dupy.

Jak gram i ktoś inny rozmawia na zwykłej rozmowie tej do 20m to słyszę go jakbym plugin miał wyłączony.Ale jak ktoś na radiu nadaje to jest tak jak powinno.Tylko normalna gadka to jakiś bubel u mnie.Słysze wszystkich co grają i używają normalnej gadki.

TS (v.3.0.1) reinstalowałem,pluginy od nowa wklejałem,@JayArma2Lib updatowałem,reszte wrzuciłem do folderu army.ACRE mam w wersji ACRE v1.3.12.459.Wszystko zaciągane z naszych linków.Mam Windowsa XP 32.Uruchamiałem już nawet jako administratora ale i to nie pomogło.Próbowałem priorytet ustawiać na najwyższy,najmniejszy i średni ale i to nie pomogło.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 13 lis, 2011 19:06

ustawienia dźwięku TS\Army\karty dźwiękowej?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Ptachu

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Pn 21 mar, 2011 20:11

PostN 13 lis, 2011 20:16

Tak mam.

Znalazłem już rozwiązanie.Były to sterowniki dźwięku.Wgrałem je od nowa i git jest.
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron