Teraz jest Śr 28 cze, 2017 08:38


[ACRE] Problem

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

NightOver

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Śr 06 lip, 2011 08:07

[ACRE] Problem

PostN 04 gru, 2011 17:55

A więc tak jestem po formacie, zainstalwoałem wszystkie mody do army, jednakże ACRE nie działa poprawnie.
1. Nie moge nadawać na podstawowej krótkofalówce
2. Nie moge zabrać żadnego radia ze skrzyni bo wywala błąd
Obrazek

Mój system to Windows 8 x64 (Przed formatem nie miałem tego problemu)
Z góry dzięki za pomoc
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

PostN 04 gru, 2011 19:57

Zainstalowałeś najnowszego TSa, czy tego samego co poprzednio?
Rule #2: Double tap!
Offline

NightOver

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Śr 06 lip, 2011 08:07

PostN 04 gru, 2011 20:48

Mam tego którego wymaga ACRE czyli 3.0.2

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron