Teraz jest Śr 23 sie, 2017 17:18


ACRE 1.3.12

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Jasina

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 433
  • Dołączył(a): Cz 19 sie, 2010 13:26
  • Lokalizacja: Inowrocław

PostPn 02 lip, 2012 21:10

No ale jest już ACRE pod TS'a 3.0.7 :cfaniak:
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3128
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostPn 02 lip, 2012 21:11

Ale ACPL nie lubi za często zmian :D
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

PostPn 02 lip, 2012 21:18

Ale jak sam zauważyłeś po numerze ACRE, my go nie uzywamy. Nowe ACRE mają tendencję do stwarzania większej ilości kłopotów, niż rozwiązują problemów. Pozwalamy innym napalonym na nowości potestować, ponaprawiać i czekamy na wymagane hotfixy.
Rule #2: Double tap!
Poprzednia strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron