Teraz jest Wt 24 paź, 2017 13:02


JSRS 1.4 - wydany

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10677
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

JSRS 1.4 - wydany

PostSo 24 gru, 2011 15:45

...chyba nie muszę przedstawiać, hmm?

Dzień jest jaki jest, i ludzie (w tym newsmakerzy) brudzą się karpiem, więc na stronie wyląduje pewnie z opóźnieniem. Dlatego póki co...

Download JSRS 1.4.

Prezentacje wideo i tym podobne możecie znaleźć w niedawnych newsach oraz w temacie na BIF. Tutaj jedynie najnowszy:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-YG87zjujmE[/youtube]

Oryginalny post "premierowy" JSRS 1.4, by LordJarhead.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Czesiek

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 409
  • Dołączył(a): Pn 05 lut, 2007 16:24
  • Lokalizacja: wawa

PostSo 24 gru, 2011 16:24

ja bym chętnie go używał ale komp mi się na nim grzeje.
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostN 25 gru, 2011 15:24

ja bym chętnie go używał ale freezuje mi Arme.
Obrazek
Offline

itan

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 181
  • Dołączył(a): Pt 27 sie, 2004 19:24
  • Lokalizacja: Warszawa / MacDill AFB, FL

PostN 25 gru, 2011 18:30

a ja uzywam, bo mi komp grzeje
Offline
Avatar użytkownika

Cienki

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 178
  • Dołączył(a): Pt 12 lis, 2010 17:02
  • Lokalizacja: Wrocław

PostN 25 gru, 2011 22:24

Dzisiaj testowałem. Bardzo smaczne dźwięki.
Tylko mam wrażenie, że niektóre dźwięki są zbyt ciche.
Ale modyfikacja i tak godna polecenia.
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostPn 26 gru, 2011 01:30

i wymiany CBA na najnowsze, a może... ACEX_SM??
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

PostPn 26 gru, 2011 02:52

Jak się grzeje to wywalam z dysku zanim dobrze rozpakowałem.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10677
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 26 gru, 2011 07:14

Black, litości. Jeśli ArmA czegoś uczy, to właśnie tego, że u każdego wszystko działa inaczej i takie duperele trzeba sprawdzać jednostkowo :)

Conajmniej 80 % ludzi z BIF twierdzi, że nie ma żadnego "FPS-hit". Mi ciężko ocenić czy cokolwiek działa gorzej czy choćby podać przyczyny [specyfika "distance script"?] tu w Poz, bo gra w ogóle działa mi gorzej niż w Krakowie :P Jadąc na starym CBA nie miałem problemów, a dźwięki są naprawdę fantastyczne.

Z drugiej strony 1.33 połączony z ACCN i TRSM też wymiata, jeśli ktoś ma problemy z nową wersją niech zostanie na starej - i tyle :)


Nowe ACEX_SM też miało być ciekawym kąskiem (za sprawą systemu "ACSE"), jeśli masz problemy z JSRS to jak wejdzie 1.13 to pewnie warto spróbować.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostCz 29 gru, 2011 19:45

Doszedłem czemu mi freezowało gre z jsrs, nie było to "stare" CBA, ani konflikt z ACEX_SM którego jak sie okazało z pół roku nie używałem, tylko z Summerpack, po wywaleniu którego nic mi nie freezuje. Pozostaje mi jeszcze kombinacja z CWR którą musze wykluczyć, i zostanie mi dylemat - albo lepsze dźwięki albo ładniejsza Czarnoruś....
Obrazek
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

PostCz 29 gru, 2011 20:51

Przecież cwr ma dźwięki z jsrs od LJ to nawet wyłączając jsrs1.4.1 masz fajne dzwięki tylko chyba ze starszej wersji jsrs
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostPt 30 gru, 2011 01:11

Dziś zrobiłem test w czasie gry na multi i bez CWR ale z Summerpack oraz JSRS było zero freezów. Wniosek - ta trójka się nie lubi jakoś u mnie i chyba musze przygotować sobie odrębne konfiguracje z CWR i Summer. Wkurzające troche szczególnie że mam już dość defaultowych kolorów CNR.
Obrazek
Offline

krejzy

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Wt 25 maja, 2010 08:39

PostPt 30 gru, 2011 08:51

moze mi ktos wytlumaczyc, jak uzywac jsrs z innymi addonami?
w sensie acex_sm, czy bodajze cms2baf? czy powinno sie je odpalac razem, czy tylko jsrs?
dzieki za info ;>
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10677
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPt 30 gru, 2011 13:45

Bez ACEX_SM, w linii odpalasz za innymi addonami, a przed ACRE.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

krejzy

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Wt 25 maja, 2010 08:39

PostPt 30 gru, 2011 14:25

no to tak mam, przy czym jsrs mam na koncu i dziala poprawnie

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości