Teraz jest Śr 18 paź, 2017 00:27


DayZ

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Artur

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 156
  • Dołączył(a): Wt 02 lis, 2010 12:19

PostPn 25 cze, 2012 15:30

A mi po instalacji beta patcha Battleye zaczął wywalać i nigdzie wbić nie mogę. Mam takie pytanie, czy jeżeli w folderze army mam Arma2OaBetaPatch.exe i w nim "E:\ARMA\Bohemia Interactive\Expansion\beta\arma2oa.exe" -beta=@Dayz;Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash to jest to dobrze?
Przez DayZ mod updater też próbowałem uruchomić i nadal wywala battle eye, miał to ktoś?
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2975
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostPn 25 cze, 2012 16:50

H:\gamez\ArmA2\Expansion\beta\arma2oa.exe -mod=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -nosplash -world=empty -skipIntro -cpuCount=2 -maxmem=2047 -mod=@DayZ
Obrazek
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

PostPn 25 cze, 2012 16:59

W głównym folderze army jest Run arma 2 oa beta patch, zrób skrót do tego na pulpcie, kliknij właściwości i w obiekt docelowy na końcu po nosplash daj
-mod=@dayz (pamietaj o spacji przed minusem). U siebie dałeś @dayz bez niczego i przed wszystkim może to dlatego są problemy. U mnie wszystko śmiga. A całą tą linie expansion\beta itd mam taką samą. No i oczywiście *.pbo do @dayz\addons.
Offline
Avatar użytkownika

Artur

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 156
  • Dołączył(a): Wt 02 lis, 2010 12:19

PostPn 25 cze, 2012 17:33

Zrobiłem tak i pomogło. Ale mam problem z tym, że nie mam teraz rolki z której wybieram bandażowanie itp. Idę reinstallować armę -_-
Obrazek
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

PostPn 25 cze, 2012 17:49

W dayz bandażowanie jest po kliknięciu na bandaż w inwentarzu i wybraniu opcji opatrywania, a nie kółkiem myszy, chyba, że coś się zmieniło bo nie grałem już 4 dni.
Offline
Avatar użytkownika

gustlik

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 18 wrz, 2010 10:16
  • Lokalizacja: Piotrków Trybunalski

PostPn 25 cze, 2012 17:50

Nic się nie zmieniło poza tym że nasza mafia rośnie w siłę
Offline
Avatar użytkownika

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 27
  • Dołączył(a): Cz 26 kwi, 2012 16:17
  • Lokalizacja: Pszów

PostPn 25 cze, 2012 17:53

A gdzie aktualnie wszyscy jesteście ?
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3137
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostPn 25 cze, 2012 17:59

Daaaaaleko na północy ;)
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

Artur

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 156
  • Dołączył(a): Wt 02 lis, 2010 12:19

PostPn 25 cze, 2012 18:10

To się zmieniło w ciągu tych 2 miechów. A inwentarz to czym się otwiera, w którym to wszystko jest?
Obrazek
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

PostPn 25 cze, 2012 19:00

Swój inwentarz otwierasz "g" ;), ale ok rozumiem o co ci chodzi. :)
Offline

Yelin

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 17
  • Dołączył(a): Cz 14 cze, 2012 01:55

PostWt 26 cze, 2012 00:54

Maćko :) Screen z wczoraj w nocy przy ognisku... Świetny! :) Szkoda, że w tak małej rozdzielczości.
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3137
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostWt 26 cze, 2012 01:20

Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

Donio

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 277
  • Dołączył(a): Śr 14 paź, 2009 15:03
  • Lokalizacja: Dzierżoniów

PostWt 26 cze, 2012 01:26

[01:17] Maverick_SU: screeny uploaduję
[01:17] Maverick_SU: 100 screenów
[01:17] Maverick_SU: 250 mega
[01:17] Maverick_SU: full HD
[01:19] Maverick_SU: hm

^^
Obrazek
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

^Kamil^

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 27
  • Dołączył(a): Cz 26 kwi, 2012 16:17
  • Lokalizacja: Pszów

PostWt 26 cze, 2012 01:43

Ja renderuje 25 min. filmu w jakości HD! :]
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10673
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostWt 26 cze, 2012 07:48

Mogliśmy też w 17 osób zagrać nową misję Ghosta. Ale jak kto woli...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość