Teraz jest N 22 paź, 2017 08:23


DLC ACR LITE

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Dudi

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 201
  • Dołączył(a): Wt 14 gru, 2010 22:54

DLC ACR LITE

PostŚr 01 sie, 2012 08:14

Pewnie już widzieliście, że ukazał się dodatek z pepiczkową armią i wczoraj też pokazała się wersja LITE można ją pobrać tutaj http://www.armaholic.com/page.php?id=17321 .
Doszło trochę sprzętu i 2 nowe mapy. Ja wczoraj pobrałem i zainstalowałem, grałem z wami i żadnych problemów nie miałem.
Ostatnio edytowano Śr 01 sie, 2012 08:21 przez Dudi, łącznie edytowano 1 raz
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

PostŚr 01 sie, 2012 11:10

A graliśmy w ogóle kiedyś Czechami?
Rule #2: Double tap!
Offline
Avatar użytkownika

Klimueres

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 297
  • Dołączył(a): Śr 06 lut, 2008 12:18
  • Lokalizacja: Kraków

PostŚr 01 sie, 2012 11:45

No wczoraj na przykład, misje Gustlika Czeski Film
"Najszybszym sposobem na zakończenie wojny jest jej przegranie."
George Orwell - Eric Arthur Blair 25 czerwca 1903 - 21 stycznia 1950
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

PostŚr 01 sie, 2012 13:42

Takie trochę to średnie.
Mapa Bukovina to wycięty kawałek Czarnorusi. Bystrica - nawet fajna, ale mała. Jest też Takistan Cut-out, czyli pomniejszony Takistan.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

tom3kb

Major

Major

  • Posty: 523
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2011 07:35
  • Lokalizacja: Sieradz

PostŚr 01 sie, 2012 14:31

A jak z teksturami taka sama jakość jak Baf/PMC lite czy może trochę lepiej. Dużo rodzai piechoty,pojazdów i lotnictwa? Sporo nowej broni? Jestem odcięty od kompa z netem przez najbliże 2 tygodnie i nie mam jak sprawdzić, a w sumie Czesi mnie interesują najbardziej ze wszystkich dlc. Jak by ktoś coś napisał był bym wdzięczny. :)
Offline
Avatar użytkownika

Dudi

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 201
  • Dołączył(a): Wt 14 gru, 2010 22:54

PostŚr 01 sie, 2012 15:27

Na 5 minut tesowania to wygląda tak jak poprzednie DLC tekstury kiepskiej jakości i taki sam dźwięk broni i pojazdów. Jeśli chodzi o broń to doszedł Dingo, Pandur, jakieś samochdziki i samolociki. napewno szału nie robi ale sprzętu jest minimalnie więcej niż w BAF czy PMC razem wziętymi :)
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

PostŚr 01 sie, 2012 15:45

Poczekam na jakąś promocję i kupię ze zniżką ;)
Rule #2: Double tap!
Offline
Avatar użytkownika

Dudi

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 201
  • Dołączył(a): Wt 14 gru, 2010 22:54

PostŚr 01 sie, 2012 19:09

Teraz kosztuje około 12 $.
Offline
Avatar użytkownika

Foka

Moderator

Moderator

  • Posty: 1251
  • Dołączył(a): So 19 mar, 2011 23:43
  • Lokalizacja: 3CT

PostŚr 01 sie, 2012 20:50

No 9€, a bywają promocje na DLC na 5-6€
Rule #2: Double tap!
Offline
Avatar użytkownika

Sejtan

Major

Major

  • Posty: 676
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:26
  • Lokalizacja: Starogard Gdański

PostCz 02 sie, 2012 00:19

Czy tekstury na nowych mapach też są low quality?
Offline
Avatar użytkownika

Dudi

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 201
  • Dołączył(a): Wt 14 gru, 2010 22:54

PostCz 02 sie, 2012 08:08

Mapy są ok, a jeśli liczyć ten wycinek Takistanu to są 3 nowe mapy.
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

PostCz 02 sie, 2012 10:09

W sumie to tylko jedna nowa mapa, bo tak jak pisałem wyżej, Bukovina to fragment Czarnorusi.
Widocznie bug tak chciał.
Offline

damian508

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 440
  • Dołączył(a): Pt 06 sie, 2010 15:03

PostCz 02 sie, 2012 11:01

Obydwie to fragment czarnorusi. W tej drugiej zamiast morza jest rzeka i jakieś góry w za którymi mapa się kończy. Popatrz dokładnie to samo ustawienie drug.
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

PostCz 02 sie, 2012 12:24

A no możliwe. Ta rzeka zamiast morza mnie zmyliła.

damian508 napisał(a):Popatrz dokładnie to samo ustawienie drug.

Oj Damianku, Damianku. Dróg a nie drug, chyba że miałeś na myśli co innego :P
Widocznie bug tak chciał.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10673
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostCz 02 sie, 2012 12:36

Drugs are bad mmmmkay?


Jeszcze nie testowałem, bo nie miałem kiedy, ale jeśli serio coś takiego odwalili to są niepoważni :S głupie wyłudzanie kasy.

Pomijając już tę wspaniałą fabułę...
Ostatnio edytowano Cz 02 sie, 2012 12:52 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Następna strona

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron