Teraz jest Wt 24 paź, 2017 13:07


Jak skonfigurować ACE

Rozmowy na temat wszelkich addonów do ArmA II oraz Operation Arrowhead.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

SgtWhite

Cywil

Cywil

  • Posty: 8
  • Dołączył(a): Śr 09 sty, 2013 00:01

Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 00:06

Siemka!
Pobrałem i zainstalowałem wszystko z tego poradnik, ale brakuje configów, a nigdzie nie ma jak samemu skonfigurować -.- Ponieważ link z gotowcem nie działa, a strona poniżej jedyne co próbuje to pobrać jakiś za przeproszeniem shit, a nie configi, więc proszę o upload kogoś kto ma configi bo jestem zielony jak chodzi o modowanie Army. Mam Arma 2: CO ze Steam



Link do nie działających configów:
http://armacenter.pl/kategorie/mody-mai ... ble-wydane

P.S. Rozłoży mi ktoś na czynniki pierwsze jak zrobić z tymi configami bo mam identyczny problem jak na tym screenie
download/file.php?id=1310&mode=view
P.S. 2 Ja nie robiłem screena tylko wziąłem go z innego tematu.
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2978
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: Jak skonfigurować ACE

Offline

SgtWhite

Cywil

Cywil

  • Posty: 8
  • Dołączył(a): Śr 09 sty, 2013 00:01

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 14:45

A opisze mi to ktoś jeszcze prościej?
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 15:46

Sciągnij ACE z naszego forum (pomęcz się nad poszukaniem tematu) i zrób tak, jak jest to opisane w temacie podanym przez Algraba.
Offline
Avatar użytkownika

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 166
  • Dołączył(a): Pt 25 lis, 2011 16:20
  • Lokalizacja: Pyskowice

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 15:47

Pliki wrzucasz do folderu userconfig (najprawdopodobniej musisz go stworzyć.).
W pliku ace_clientside_config.hpp zamiast RomanPL79 wpisz swój nick.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10677
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 15:53

Zamiast ściągać przestarzałe wersje, zaopatrz się w coś nowszego:

ACE v567, repack by ACPL Userconfigi tam już masz. Wierzę, że sobie poradzisz.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 15:57

Oj Jon dałbyś człowiekowi się wykazać, żeby trochę pogłówkował a nie tak wszystko na tacy podajesz :twisted:
Offline

SgtWhite

Cywil

Cywil

  • Posty: 8
  • Dołączył(a): Śr 09 sty, 2013 00:01

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 22:07

Oby takich adminów jak Jon było więcej.
Offline
Avatar użytkownika

james.trombley

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 146
  • Dołączył(a): Pn 04 cze, 2012 19:03
  • Lokalizacja: Poznań / Zduńska Wola / Chojnice

Re: Jak skonfigurować ACE

PostŚr 09 sty, 2013 23:33

Blackburn napisał(a):Oj Jon dałbyś człowiekowi się wykazać, żeby trochę pogłówkował a nie tak wszystko na tacy podajesz :twisted:

Nie no utrudniajmy lepiej ludziom już na starcie, typowe w tym kraju

Algrab: uważaj na słownictwo
Je veux rien faire du tout sauf me branler les coulles.
Offline

SgtWhite

Cywil

Cywil

  • Posty: 8
  • Dołączył(a): Śr 09 sty, 2013 00:01

Re: Jak skonfigurować ACE

PostPt 11 sty, 2013 15:13

Słuchajcie. Mam problem. Bo na Steamowej wersji foldery AA2 i OA są w osobnych ścieżkach i wpakować to do folderu AA2 czy OA???
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: Jak skonfigurować ACE

PostPt 11 sty, 2013 15:21

Nawet nie trać czasu teraz na wypakowywanie tego gdziekolwiek, tylko spraw, żeby A2 i OA były w jednej lokalizacji.
Widocznie bug tak chciał.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10677
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Jak skonfigurować ACE

PostPt 11 sty, 2013 15:45

Do OA.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do [ArmA II] Addony

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość