Co do wieży, musiało radio nie załapać, dwa razy potwierdzałem, że robimy poprawkę. To, że i nas trzepnęło zaskoczyło nas obu, ale ładunki coś ostatnio tak mają, że lubią sobie czasem zwiększyć strefę zagrożenia dwukrotnie, czasem rozwalając ludzi nawet przez wzgórze (pewna misja na Duali).
Co do lotniska sprawa nie jest tak prosta, co by Ci udowodnili bardzo szybko
Na wzgórzu jesteś pięknie widoczny z każdej strony, pomysł Blackburna był ok - tylko wykonanie słabe. Pamiętaj, jesteśmy partyzantami walczącymi ze znacznie silniejszą armią, nie mamy takiego zaplecza, sprzętu i umiejętności - typowe starcie jest raczej skazane na porażkę co wierz mi, już nieraz swoimi ACOG'ami, Mk-19 lub po prostu wezwanymi z okolicy patrolami udowodnili. Tutaj istotne jest właśnie tempo ataku - jesteś za wolny, giniesz.
Wczoraj było chaotycznie, taki "lajt shooting", może i głód fraga się u niektórych odzywał (u mnie raczej głód rzucania "fragów", np. RDG-5
), jednakże w piątek było ok (w ogóle ostatnio mieliśmy sporo znakomitych gier, zarówno w większym jak i mniejszym gronie). Choćby ostatnie, udane podejście do War Criminal - Win.
Co do lotniska sprawa nie jest tak prosta, co by Ci udowodnili bardzo szybko
Wczoraj było chaotycznie, taki "lajt shooting", może i głód fraga się u niektórych odzywał (u mnie raczej głód rzucania "fragów", np. RDG-5
Ustaw sobie stereo zamiast surround w ustawieniach audio windy.Hiper napisał(a):Trochę dziwnie mi działa nawijka TS via ARMA, jak ktoś coś mówi (bez radia), a Ja w tym czasie się obracam, to potrafi urwać mu głos w pół zdania, to jakiś bug?
Ostatnio edytowano Cz 01 sty, 1970 02:00 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl
“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan