Foka napisał(a):Nie spodziewaj się wspaniałego wykładu wg skryptu w czasie wykonywania misji. Jak jest czas, ktoś w dwóch zdaniach Ci wyjaśni, jak nie ma czasu, to polecą kurwy, że łapiesz się za sprzęt, którego obsługi nie znasz.
Weź pod uwagę, że dla Ciebie to coś nowego i się uczysz, dla Ciebie to sytuacja "wyjątkowa". My gramy od dawna, a nowi przychodzą regularnie, trudno co tydzień w czasie misji tłumaczyć to samo, bo ktoś nowy się pojawił.
Jak powiedzenie "pod rolką masz wybór", to wykład, a tłumaczenie czegoś (tylko nie wiem akurat czego), to "niegodne foki", jak jesteś taki sceptyczny do "nowych" to po co się udzielasz? Nie rozumiem Cię, ale buzi
Nie wiele mi do Twojego wieku brakuje, ale jak będę taka maruda, to niech mnie ktoś zastrzeli
Czy te dwa dodatki:
SAP clutter
GDT Mod Grass
które to usuwają sprzed nosa zieleninę, to mi to na pierwszy rzut oka wygląda na CZIT. Normalnie sporo tego wszędzie rośnie i trzeba kombinować aby coś zza tego zobaczyć, ale tu proszę, można wyłączyć i znika. Z jakich względów jest to dozwolone? Jak oszczędza fps kosztem łatwiejszego dostrzegania przeciwnika to nie ciekawe i podchodzi pod małe oszustwo