No tak, ale my jesteśmy na forum a nie w ,,realistycznym symulatorze żołnierza".
Nie lubisz chamstwa - okej rozumiem cię, ale rozumiem również Fokę i całą resztę. Z mojego punktu widzenia masz bardzo złe podejście. Ja gdy zaczynałem tu parę ładnych miesięcy temu miałem identyczne problemy jak ty, ale jakoś nie narzekałem.
Pamiętaj, że liczy się pierwsze wrażenie. Ludzie tutaj zapamiętają cię tak jak się zaprezentowałeś z początku.
Wyobraź sobie, że jesteś nowym uczniem w klasie, od razu zalewasz kolegów masą głupich pytań i opowieści typu :
Niestety zepsułeś sobie reputację wielu wielu osób tutaj (pozdro psycho) i ciężko ci będzie to odrobić.
Jeśli tak bardzo chcesz się wczuwać w żołnierza to na twoim miejscu zacząłbym od bycia trochę bardziej skromnym. Nie każdy tutaj jest tak cierpliwy jak ja. Jeśli naprawdę masz z czymś problem napisz do mnie na gg czy wejdź na ts-a i wszystko ci wyjaśnię. I lepiej te nauki przenieść w tym momencie poza forum jeśli nie chcesz psuć więcej krwi ludziom. Pamiętaj tylko, że ja nie jestem żadnym uprawnionym instruktorem jedynie mogę ci przekazać nieco doświadczenia. Uważam, że jeśli zastosujesz się do tych rad inni będą postrzegać cię lepiej.
I wiadomość do reszty grupy przestańcie już tak na niego najeżdżać bo każdy z was był takim szarym niedoświadczonym graczem. Głęboko wierzę, że hiper jednak zdobędzie doświadczenie i stanie się prawdziwym ,,hardcore arma player". Jeśli oczywiście nie zrezygnuje po miesiącu. Trochę się rozpisałem ale naprawdę nie lubię takich spiętych sytuacji jesteśmy w końcu grupą czyż nie. Celnych strzałów i miłego dnia