Teraz jest So 06 wrz, 2025 18:53

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

4teLL

Porucznik

Porucznik

PostPn 02 lip, 2012 13:35

Widocznie wliczasz cywila który na wasz widok odkładał broń, ale nie zdążył... ja mówię o faktycznych członkach partyzantki. Nie mówię że mi się nie podobało, ale ktoś tu przedwcześnie skończył i twierdzi że "zmiażdżył" przeciwną stronę mimo tego, że dalej funkcjonowała.

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 lip, 2012 13:56

Taaa, a ja powiem, że było dobrze. Dostaliśmy bo ja popełniłem błąd i zamiast się wycofać i przeorganizować, to poszedłem w 4ch na 12 osobową drużynę - szkolny błąd popełniony z chęci zdobycia fraga przez całą ekipę. Poza tym Jona ego urosło do nieba albo i księżca, ale mimo tego pvp było zacne.
Faktycznie gra może się odrobinę za wcześnie skończyła. Byłem ciekawy co wymyśli Czesiek z niedobitkami i jaki będzie tego efekt.

Jon

Generał

Generał

PostPn 02 lip, 2012 14:22

Blackburn napisał(a):Dostaliśmy bo ja popełniłem błąd i zamiast się wycofać i przeorganizować, to poszedłem w 4ch na 12 osobową drużynę - szkolny błąd popełniony z chęci zdobycia fraga przez całą ekipę.
Ja bym to raczej nazwał próbą pomocy kolegom, ale jak uważasz... :P A szanse mieliście, bo wchodziliście na nasze plecy, po prostu za długo to trwało i za późno nas zauważyliście (i wice wersa), gdy już ustawiliśmy okrężną i robiliśmy reorg. I wbrew temu co sugerujesz 4teLL, powtarzam - my nie naciskaliśmy na koniec, o końcu zadecydował Game-Master.

4teLL - ja też mówię o faktycznych członkach partyzantki, cywila policzyłem osobno. Dobrze pamiętam co meldował Foka i ilość liczonych trupów w mundurach. A co do mojego ego, B - nie martw się, bardziej urosnąć już nie może. Btw, miśku, to jest nieodłączny element samczej rywalizacji - przypomnij sobie puszenie się ruskiej strony po poprzednim PvP :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 lip, 2012 15:28

NIe Jon, to szkolny i kardynalny błąd. Nie walczy się bedąc na patrolu. A ja wysłałem patrole, dałem im instrukcje i sam postapiłem wbrew własnym wytycznym. Jezeli zwiałbym omijając was, a nie dążył do okrążenia waszej ekipy to pogralibyśmy dłużej, bo ewentualne straty wynosiłyby wtedy 2-3 ludzi.

Jon napisał(a):A szanse mieliście, bo wchodziliście na nasze plecy, po prostu za długo to trwało i za późno nas zauważyliście

Bysmy mieli jak byśmy mieli w zanadrzu element zaskoczenia. Niby było zaskoczenie, ale i dla nas i dla was, więc bezużyteczne.

Jon napisał(a):Dobrze pamiętam co meldował Foka i ilość liczonych trupów w mundurach.

Partyzantów zostało 4ch na koniec z czego jeden był osamotniony, więc sobie policzcie zamiast sie spierać. I mówię to Ja, zorientowany w sytuacji dowódca frakcji.

Exe

Major

Major

PostPn 02 lip, 2012 15:35

Dobra, nie macie się co kłócić. Ci, którzy przybyli zza oceanu, aby skraść nasze złoża grzybów (leśnych) wygrali.
Widocznie bug tak chciał.

Pyjter

Porucznik

Porucznik

PostPn 02 lip, 2012 16:54

Nasze PvP mogło by też inaczej wyglądać gdyby na Czarnorusi było więcej otwartych budynków, nie jest tam łatwo zrobić w wiosce zasadzkę a na dużych odległościach czasami silnik Army odkryje gościa schowanego w trawie. Ale naprawdę było zacnie :spoko:

Algrab

Generał

Generał

PostPn 02 lip, 2012 17:46

Z tymi budynkami i tak, i nie. Są wiochy gdzie wystarczy się ukryć za budynkami, i do ostatniej chwili wrogi patrol tej zasadzki nie wypatrzy. Ukryć, a nie latać po całej wsi jak kot z pęcherzem.
Z drugiej strony - następne PvP CLAfgan? :co:
Obrazek

Donio

Porucznik

Porucznik

PostPn 02 lip, 2012 22:01

Jeśli Ragnar się wyrobi to nie Clafgan, nie Ragni? IKS DE
Obrazek
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostWt 03 lip, 2012 01:56

Są wciąż Szczury do rozegrania...

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

O.G Dollar

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 03 lip, 2012 08:49

PVP było zajebiste, imo moich problemów technicznych i failów... paru. Powtórzyłbym tą gre. ;D

Jasina

Porucznik

Porucznik

PostŚr 04 lip, 2012 08:08

Wczorajsza "Operacja Cisza" była moja pierwszą misją graną z wami i cóż... podobało mi się, szkoda jednak że misji nie udało się wykonać. Wszystko posypało się kiedy KameX dostał kulkę. Potem cały oddział poszedł w diabły, a ostatecznie zmasakrował nas techniczny.
nick w grze: Jasina
kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/Jasina85

Exe

Major

Major

PostŚr 04 lip, 2012 11:38

Nie martw się, tak jest często, nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli :spoko:

Foka

Moderator

Moderator

PostŚr 04 lip, 2012 12:36

Ja bym raczej napisał "tylko czasami coś idzie po naszej myśli" ;)
Rule #2: Double tap!

Jon

Generał

Generał

PostŚr 04 lip, 2012 12:37

A ja bym napisał, że dramatyzujecie, ale jak kto woli :P

~ Ronald Reagan

Exe

Major

Major

PostŚr 04 lip, 2012 13:40

To ja bym jeszcze dodał, że chciałem tylko pocieszyć nowego, żeby sobie czasem nie pomyślał, że to jego wina, że nam się nie powiodło*

[hide]*oczywiście, że to jego wina :twisted:[/hide]
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje