Teraz jest Śr 10 wrz, 2025 19:16

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

4teLL

Porucznik

Porucznik

PostN 08 maja, 2011 15:18

Sgt.Wcisło napisał(a):STRATY:
- Jeden myśliwiec (nie wiem z jakiego powodu)

Z takiego że meldowałem ci te zasrane koordynaty i w międzyczasie coś mnie ściągnęło w dół...

Sgt.Wcisło

Chorąży

Chorąży

PostN 08 maja, 2011 15:23

Ups ;-) Zostałes wliczony w straty odgórnie :P Ku chwale ojczyzny!

GierojPL

Kapral

Kapral

PostN 08 maja, 2011 15:29

4teLL tak czy siak trafiłeś na rosyjskie statystyki jako śmierć przez przypadek

Jon

Generał

Generał

PostPn 09 maja, 2011 00:33

Dziś było kiepsko, niestety.

W ostatniej misji byłoby spoko gdyby nie kiepski FPS i wywołane nim artefakty (papierowe drzewa znikające jak się podbiegało - WTF!).
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Foka

Moderator

Moderator

PostPn 09 maja, 2011 15:25

A ja znowu sobie oglądam TEGO ajdika na chekcpoincie... Trzeba to znowu zagrać :)
Rule #2: Double tap!

Jager

Major

Major

PostPn 09 maja, 2011 16:20

Jonie ta misja wczoraj z tą wieżą... wg mnie nie ma szału - szczególnie broń jest fatalnie dobrana jak na warunki. Może też i to było przyczyną że nie odnotowaliśmy zachwycających wyników...

Algrab

Generał

Generał

PostPn 09 maja, 2011 16:27

A mnie rozwaliło na misji Wołna, jak przypadkowo podsłuchałem rozmowe załogi Griszy (BWP). Podszedłem troche za blisko do pojazdu, a panowie tkwili wystawieni przez włazy i byli akurat w trakcie twardej męskiej wymiany poglądów :grin: Dyskretnie odsunąłem się od pojazdu żeby nie przeszkadzać :smile:
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 09 maja, 2011 16:27

Owszem. Ale że AnimalMother ma burdel w misjach to pewnie zrobię ją od początku, z 2 zamiast 3 drużyn i startem dopiero po kodzie radiem.

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

GierojPL

Kapral

Kapral

PostPn 09 maja, 2011 18:03

Algrab nie ładnie podsłuchiwać jak już mogłeś podejść i podzielić się swoim zdaniem :]
Poza tym opierdzielałem Konrada przez większą część zaś Artur był cicho i to się nazywa żołnierz. Konrad przez większość czasu próbował dyrygować Arturem i mną co mnie trochę wnerwiło.

Maverick

Generał

Generał

PostPn 09 maja, 2011 19:07

Algrab napisał(a):A mnie rozwaliło na misji Wołna, jak przypadkowo podsłuchałem rozmowe załogi Griszy (BWP)

Nie Ty jeden byłeś akurat w okolicy :E.
Obrazek
Obrazek

"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostPn 09 maja, 2011 22:28

Hahah... No widzicie, mnie nie było w puszce to nie miał kto burdlu ogarniać... :E

Jon

Generał

Generał

PostPn 09 maja, 2011 23:45

Połowa Borysa słyszała "bo poślę Cię do Jona" :D :D :D

~ Ronald Reagan

Algrab

Generał

Generał

PostWt 10 maja, 2011 00:26

Dobrze że jako argument w dyskusji nie wystąpiła "Mama" ;-)
Obrazek

szOpman

Porucznik

Porucznik

PostSo 14 maja, 2011 00:46

Wieczór można chyba uznać za udany aczkolwiek szału nie było... Bij czeczena - całkiem przyjemna rzecz... Trochę się popuszkowaliśmy, trochę pojeździliśmy, powoziliśmy piechotę, a i strzelania było też całkiem całkiem... Ba, mieliśmy nawet okazję to bojowej zmiany koła... Szkoda tylko że nie dograliśmy do końca...

W konwoju na everonie też było ciekawie... Na początku ZSU ostrzelało helkę która mnie transportowało (bo nie starczyło miejsca w pierwszym rzucie :D), a potem trochę idąc do calu wpakowaliśmy się na patrol... Co prawda nieco krępującą była sytuacja gry tuż po starciu okazało się, że wycofując wyszliśmy na widok ZSU po czym czekaliśmy patrząc na nie gdy wreszcie góra da zgodę na likwidację...
Smutne jest też to, że chyba tylko ja zginąłem... Miałem zająć pozycję w choinkach schodzących po zboczu do drogi, lecz zanim tam dotarłem, zaskoczył nas konwój... Złapałem najbliższe drzewko i przyglebiłem... Nie wiem czy to chowające się jeszcze charlie czy co lecz wróg nas zauważył i zaczęło grzmocić ZSU... Okrążyłem roślinkę i przygrzmociłem (jak sądzę ratując przy tym kilka sojuszniczych tyłków)... Niestety gdy przeładowywałem, zauważyłem że jedna z ciężarówek uciekła w bok i chcąc ją zatrzymać wystawiłem się na ogień ukrytego za krzakiem UAZ-a z KM-em... Kunic... -_-

Artur

Chorąży

Chorąży

PostSo 14 maja, 2011 01:08

Pierwsza misja fajna - powoziłem się btr'kiem (całkiem fajna maszyna). Druga to już coś innego, przez cały wieczór nie wywaliłem ani magazynku (Oprócz 2 z pistoletu, wystrzelanych dla niczego.), a łażenia było mnóstwo. Najfajniejszy był koniec misji gdy Jon mówił "No Bravo, macie szampan?" a tu dup, rakieta w heli walła i wszyscy zaczęli się kryć.
Ogólnie wieczór udany, lecz bez jakiś specjalnych "rozrywek".
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje