Ogólnie dzisiejszy dzień do najszczęśliwszych nie należał. W Herst Nebel strata zakładnika i dużej części oddziału Bremen, w misji Ghosta klasycznie już dominowały crashe i te felerne miny, ciągłe problemy z ACRE praktycznie cały wieczór.
Czasami milknęłem na radiu nie dlatego, że mnie urywało, tylko zastanawiałem się co dalej z tym wszystkim zrobić, bo cały czas SUSFU...
Od siebie przepraszam za pomysł z tą ostatnią misją, Algrab tak mi zachwalał te misje od KH że pomyślałem, że będzie super; Niestety, jakiś pomyleniec rzucił drużynę brytyjczyków w samochodach [w bazie nie było ciężkiego sprzętu] na [conajmniej] kompanię wrogiego zmechu... mimo że się staraliśmy - efekt był do przewidzenia.
Były momenty fajne, np. piechota rozbiegająca się na podwórka uciekając przed wrogim T-34, zaciekły szturm wrogiej piechoty przez pola czy "leniwa" wymiana ognia między wioskami. Niestety końcówka, która nastąpiła po tym jak postanowiłem przełamać "pat" była smutna, i była dopełnieniem negatywnych wrażeń z misji "Hell Of Zargabad".
Po przeróbkach i wybalansowaniu - kto wie. Ale póki co ilość i kaliber niespodzianek po drodze był zwyczajnie niestrawny.
Mieliśmy zagrać dzisiaj 2 nowe misje, niestety w swojej nie zdążyłem poprawić na czas wykrytych w ostatniej chwili bugów, a by wrzucić Ghostową potrzebny był res serwera, który jak stwierdziłem - głupio było robić w momencie gdy większość już czekała na serwerze na grę. Podobnież zawiodłem Blacka i Gizmo (sorry chłopaki ale coś mnie zmogło i o 19 jeszcze spałem - naprawdę źle się czułem) ze strzelnicą na ćwiczenia - sorry raz jeszcze. Dziś w nocy załatwię te "podmianki" starych misji i postaram się przetestować część misji z armaholica, by zobaczyć co jest sens odpalać - a co nie.
Nowe będą:
ACPL 15 Karawana (by Ghost, zupełna nowość, nie grana bo nie działała)
ACPL 16 Enfield Show (by Jon, poprawki)
ACPL 16 Na Boku (by Jon, zupełnie nowa)
Jeśli pojawi się więcej chętnych do grania, to mam jeszcze coś większego w zanadrzu... dlatego panowie - jutro tłumnie, poprawiamy wrażenia z dzisiaj