Teraz jest Wt 09 wrz, 2025 22:04

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostSo 24 wrz, 2011 03:35

Dziś ogólnie bez rewelki, dużo failów. Sporo lepszych gier było poprzednio, chociaż ostatnia Brytolami [w 6] poza failami fajna, niezły klimat.

Daje się we znaki to o czym pisałem gdzieśtam - niedokończone misje, bugi i insze takie skutecznie nieraz rozwalają zabawę.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Black Shadow

Major

Major

PostN 25 wrz, 2011 12:14

Tym razem wieczór był bardzo udany :D Wynikiem tego są dwa świetne materiały... W "Two Simple Tasks" każda sekcja elegancko czyściła miasto kryjąc perymetry a w "Na boku" - właściwie dobrze, że zagraliśmy drugi raz tą misję, bo chyba obeszła się bez strat u nas. Itan sobie radził; w swojej sekcji Duku, Szamanek i DeathBuster nie zostawili mi żadnego pola do narzekań. Dobra robota panowie :spoko:
That guy lurking from the shadows.

itan

Chorąży

Chorąży

PostN 25 wrz, 2011 12:28

wrzucan na RedTube, to na facebook zapodam materialy, nawet te z ts

plati

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 27 wrz, 2011 15:49

Niema to tamto jak w "Two Simple Tasks" wywaliło ten dom z materiałami wybuchowymi :D
Narobilo niezłego klimatu :D :twisted:

Black Shadow

Major

Major

PostWt 27 wrz, 2011 22:07

Szkoda tylko, że nie złapałem tego pierwszego wybuchu, bo walnęło tak, że myśleliśmy, że świat się kończy :D I ten tego... nadal nie wiem co było tego powodem. Błąd skryptu?
That guy lurking from the shadows.

plati

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 28 wrz, 2011 16:51

Nie to poprostu ktoś poprosil mnie zebym to wysadzil jak sie odsuniemy , no to spoko wybieglismy jakies 100 m od celu bylismy , odpalilem ... i swiat się skonczył :D Crash.InternetCrash. masakra dobrze ze sie komp nie spalił :D Mozna zobaczyc na filmiku jak sie dopalają te ładunki ;d

Jon

Generał

Generał

PostN 16 paź, 2011 10:34

Ostatnie dni nie były za szczęśliwe :P Ale mam nadzieję, że nie ja jeden widzę potencjał misji, które graliśmy :) Większość jest już poprawiona, co pozostawia jedynie potrzebę ponownego zebrania licznej bandy by zrobić "rematch" - jeśli nie dziś, to zbierzmy się jeszcze jakoś przed weekendem i zagrajmy to porządnie, bo to się aż o to prosi :)

Inna sprawa, że w Kishlaku nie był to problem z "Jonem" jako takim, tylko z brytyjskim plecakiem, który dzierżył. Czemu tak - nie wiem... ale faktycznie wyglądało to kosmicznie.

"Silent Hill" Jon, od Szamanka - http://i.imgur.com/vkJjA.jpg :twisted: i nieco bardziej dramatyczny od 4teLLa - http://imageshack.us/photo/my-images/6/ ... 90886.jpg/ :D

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Exe

Major

Major

PostN 16 paź, 2011 11:40

Działanie mojego internetu ostatnimi czasy można podsumować jednym zdaniem:
Ja pier**le...
Ostatnio edytowano Cz 01 sty, 1970 02:00 przez Exe, łącznie edytowano 1 raz
Widocznie bug tak chciał.

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

PostN 16 paź, 2011 23:28

Exe, masz neta od tpsa? Jak tak, to pewnie na tym samym ich serwerze powstają nam lagi :>

Jon

Generał

Generał

PostN 16 paź, 2011 23:30

To co, próbujemy się ugadać z Aster i kładziemy nową sieć...? ^^

Dzięki wszystkim za grę dzisiaj - było wypas, tak jak być powinno :)

~ Ronald Reagan

gustlik

Porucznik

Porucznik

PostPn 17 paź, 2011 07:36

Mam nadzieje że po piątkowym graniu w moją misje na Everonie nikt się nie zraził i będą chętni na ponowne jej rozegranie. Z założenia ma być to szereg misji ze sobą powiązanych taka kampania MP.

Algrab

Generał

Generał

PostPn 17 paź, 2011 10:38

Super pomysł, grało sie świetnie!
Obrazek

Exe

Major

Major

PostPn 17 paź, 2011 14:43

Mustang185 napisał(a):Exe, masz neta od tpsa? Jak tak, to pewnie na tym samym ich serwerze powstają nam lagi :>

Nie, mam radiówkę.

Można by narzekać, że radiówka, lagi gdy wiatr wieje, itp, ale większość z was ma ode mnie net szybszy kilkanaście razy (ja mam 3Mb/s), ale i tak mam pingi od was mniejsze, nawet gdy pobieram (cały weekend 2 tygodnie temu tak robiłem, a i tak miałem pingi na poziomie 33-37)

Ostatnio tracę co chwile połączenie z netem, albo prędkość spada do około 10-20 kb/s.

Dzisiaj dzwonię od ISP, gdy tylko znajdę telefon.
Widocznie bug tak chciał.

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 17 paź, 2011 16:12

gustlik napisał(a):Mam nadzieje że po piątkowym graniu w moją misje na Everonie nikt się nie zraził i będą chętni na ponowne jej rozegranie. Z założenia ma być to szereg misji ze sobą powiązanych taka kampania MP.

Jak juz gdzies napisałem. Misja ma wielki potencjał i po drobnych poprawkach jestem BARDZO chętny na powtórkę.

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostPn 17 paź, 2011 16:34

Gustlik co ty chcesz pomysł jest ok tylko trzeba tą misje trochę doszlifować i na pewno będzie jedną z bardziej grywalnych na serwie :)
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje