Teraz jest Wt 09 wrz, 2025 22:04

Wrażenia z pola bitwy - dyskusja

• Autor
  • Wiadomość

Ptachu

Chorąży

Chorąży

PostPn 17 paź, 2011 18:42

Zapodajcie jakieś SCREENY dla tych co niemogą się cieszyć razem z wami :cry:

Czesiek

Porucznik

Porucznik

PostPn 17 paź, 2011 19:31

sory stary wywaliłem wszystkie, niebyły ciekawe szczególnie 30 z wejścia do stodoły.
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711

Exe

Major

Major

PostPt 21 paź, 2011 18:51

Internet nareperowany, mogę z powrotem normalnie grać.
Widocznie bug tak chciał.

gustlik

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 paź, 2011 12:22

Wczoraj gra była świetna, misja elegancka, wydaje mi się że na takie długie misje najlepiej umawiać się wcześniej z tego względu że potem połowa o 1 w nocy już musi spadać bo rano wstają do roboty, mówię o piątkowym graniu, co do sobotniego raczej jest to bez znaczenia bo mało kto w niedziele rano musi wstać. Co do wrażeń z misji bardzo dobrze mi się grało i wykonywało zadanie w Fire Teamie Alfa. Zniszczyliśmy wiele celów nie ponosząc strat własnych ( za wyjątkiem 2 hummerów które zostały zniszczone w Pustoszce). Dobra była akcja z BRDM który wyjechać centralnie na nas, nie miałem pewności czy go się zniszczy z takiej odległości ale dało rade. Trzech pierwszych ludzi położył jakiś KM, zostałem ja i strzelec DMR, potem on tam wlazł gdzie położyli Jona ale też go ubili. Z tego co widziałem to Brawo też dostało niezłe baty. Chciałbym bardzo przeprosić tych których zabiłem granatem jak i pozostałych graczy, nie zrobiłem tego specjalnie. Jest to żadne tłumaczenie, wiem, na przyszłość będę bardziej uważał. Zależy mi na dobrych stosunkach z innymi graczami. Fajna by była taka misja ruskimi :twisted:

Foka

Moderator

Moderator

PostSo 22 paź, 2011 13:11

gustlik napisał(a):Fajna by była taka misja ruskimi :twisted:
Prawie bez lunet, bez krótkofalówek w fire teamie, bez wskaźników laserowych? Przciwko Bradleyom i Abramsom? Powodzenia :P
Rule #2: Double tap!

Cienki

Chorąży

Chorąży

PostSo 22 paź, 2011 13:16

Też jestem za wcześniejszym rozpoczynaniem takich misji, bo po pierwsze to co mówił gustlik,
a po drugie ludzie (przynajmniej ja) już po tej 1 godz mało są rześcy (powoli zmieniałem się w zombi).
Co do misji to bardzo fajnie mi się w nią grało, choć jak bym wiedział ile w niej oddam strzałów (jako strzelec DMR), to
na starcie zabrałbym jeden magazynek. I niech do jasnej cholery zrobią coś z mocą karabinów snajperskich bo mnie krew zalewa jak
muszę 3x poprawiać gościa, bo na nim 7,62 z 350m nie robi żadnego wrażenia. Co do smutnego końca... Niezbyt podobało mi się to, że
wrogi CKM(x2?!WTF) widzi nas przez drzewa, a my go nie.
Co do mojej śmierci
gustlik napisał(a):... zostałem ja i strzelec DMR, potem on tam wlazł gdzie położyli Jona ale też go ubili
Albo mi się coś przewidziało, że Bravo już tam jest i obrzuciło granatami ten CKM, albo po prostu gościa nie udało im się wyjąć,
co nie zmienia faktu, że był to mój błąd, że tam polazłem (zombi).

gustlik

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 paź, 2011 13:25

Foka niekoniecznie przeciwko USA, jest dużo innych frakcji np. WOC, Takistańce czy Czeczeni.

Black Shadow

Major

Major

PostSo 22 paź, 2011 14:30

Akurat dwa DsHK to niestety wtopa missionmakera, ale do tego momentu uważam, że misja była świetna a materiał z niej choć nie porażający wielkością - acz starałem się tylko fajne frag. wyłapać - niedługo (za ~5h) wpadnie na kanał YouTubea :D
That guy lurking from the shadows.

psycho081

Porucznik

Porucznik

PostSo 22 paź, 2011 14:49

To co dzisiaj powtórka, tylko że inna misja :D. Oby nie sprawdziło się "Jeśli grało się świetnie w jeden dzień, to w drugi będzie strasznie" :)

Jon

Generał

Generał

PostSo 22 paź, 2011 15:04

Cool :) chociaż strasznie żałuję że nie ma nagrania z perspektywy Foki (za to mam nadzieję, że 4teLL nagrał coś z Bravo?), wtedy moglibyście usłyszeć całość "chatteru" radiowego. A mimo narzekań Foki że czasem radio było mało przejezdne, moim zdaniem pod tym względem był praktycznie full wypas, strzępiłem gardło przez 3+ godzin prawie non-stop, żonglowanie między radiami + werbal... skala, klimat i rodzaj działań = super wypas. Naprawdę, gra była tak doskonała (do idiotycznego momentu z CKM'ami), że jeszcze długo nie mogłem zasnąć myśląc tylko o tym, że było zaje.iście :D

A że takie misje trzeba zaczynać wcześniej święta racja :) ale kto na starcie spodziewał się, że aż tyle nam zejdzie? Ja sam byłem zszokowany ile musiałem się z FACkiem nabiegać w te i we wte. Dobrze to ujął Winters: "mieliśmy 8 Hellfire'ów... 3 razy wracaliśmy do bazy się przezbroić" :twisted:

"Nie uznaję" naszych zgonów w mieście, bo najzwyczajniej w świecie były to efekty błędów missionmakera i przedewszystkim - gry.

Co do misji Rosjanami to po paczu do paczki można znów spróbować "Bij Czeczena" - myślę, że Ci się spodoba Gustlik :) te same rejony, podobne klimaty.

Psycho - święte słowa. Dlatego dopilnujmy by dziś był wypas :) z tego co słyszałem dziś będzie nas kilka os. mniej to można Kiszlaka zagrać :clever:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Exe

Major

Major

PostSo 22 paź, 2011 17:32

Ja dziś zagram maksymalnie do 22, bo o tej właśnie godzinie będzie premiera 2 sezonu serialu, na który czekam od prawie 1,5 roku, więc.. Must See It!

Black Shadow

Major

Major

PostSo 22 paź, 2011 17:54

O matko... ale ludzie mają problemy. A od czego istnienie Internet i strony, o których nie można mówić? :D Zresztą, np. N ma możliwość zapisania filmów, zresztą... serial ci nie ucieknie, gra i owszem.

Exe

Major

Major

PostSo 22 paź, 2011 17:56

Taki problem, że nie mam N, tylko Shitowy Polsat. Może i są strony, o których nie wolno mówić, ale i tak będę oglądał.

Jon

Generał

Generał

PostN 23 paź, 2011 10:30

Ech, klątwa "drugiego dnia" trzyma.

Kishlak zapowiadał się dobrze ale kilka głupich zgonów i błąd z radiem i podejście było "do kosza".

Najlepszy był chyba DM na koniec.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Black Shadow

Major

Major

PostN 23 paź, 2011 11:44

Ok, nie było cudownie, ale...

...VTS pokazał, że przy odrobinie czasu i pomysłu można zrobić fajne scenariusze :D Mnie walka rodem z końcówki filmu 9 kompanii tyle, że Brytolami się podobała ;] Troszeczkę chaosu, ale wojna też się na tym opiera, c'nie?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje