Teraz jest N 19 lis, 2017 15:50


Pytania, problemy, itd

  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10687
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Pytania, problemy, itd

PostCz 09 gru, 2010 12:04

Temat został wyczyszczony, zawierał zbyt dużo mylących (przestarzałych) informacji. Zatem, użytkowniku!

Jeśli czegoś nie wiesz, chcesz zadać jakieś pytanie, masz z czymś problem bądź nie wiesz jak zacząć - pytaj tu.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

PostSo 25 gru, 2010 21:19

Podpisy wrzucone do folderów i nie łączy z serverem, wywala błąd ca\structures\data\roof\roof_ethernit_smdi.paa i cos zwiazanego z sounds. HELP
Offline

rad

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 382
  • Dołączył(a): So 03 paź, 2009 18:56

PostN 26 gru, 2010 02:03

To mi nie wyglada na problem z podpisami...
Offline
Avatar użytkownika

Grey

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 166
  • Dołączył(a): Pt 04 mar, 2005 19:53

PostN 26 gru, 2010 08:58

Mam to samo zdaje się.
Obrazek CFOG / ACOG team | Platoon.pl | ShackTac | 6th sense | eks Team Tactical | eks RAAB
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10687
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 27 gru, 2010 08:47

Wygląda niestety na skaszanione patchowanie (wina BIS'u\LEM, nie wasza), dyskutujemy jak obejść ten problem by obyło się bez reinstalek.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

PostPn 27 gru, 2010 11:51

Dzięki szefie :*
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10687
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostCz 13 sty, 2011 20:17

Jeśli ktokolwiek - nowy, nie nowy - miał problem z crashującą armą po wgraniu addonów, niech ściągnie i wgra od nowa ACRE.

Coś było spartaczone z instalatorem - niestety.


Jeśli nie wiesz jak wgrać - zgłoś się na TS'ie, a ktoś z ekipy pomoże Ci dojść z tym do ładu.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

klaczek98

Cywil

Cywil

  • Posty: 8
  • Dołączył(a): N 30 sty, 2011 13:30
  • Lokalizacja: Bydgoszcz

PostN 30 sty, 2011 17:42

Czy do tego serwera potrzeba Operation Arowhead?
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10687
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 30 sty, 2011 17:46

Tak.


Oraz ukończonych 15 lat.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

klaczek98

Cywil

Cywil

  • Posty: 8
  • Dołączył(a): N 30 sty, 2011 13:30
  • Lokalizacja: Bydgoszcz

PostN 30 sty, 2011 17:55

kurde ja nie mam OA
Offline
Avatar użytkownika

Bartek[25DKP]

Kapral

Kapral

  • Posty: 80
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2010 13:22
  • Lokalizacja: Katowice

PostN 30 sty, 2011 22:02

Mam taki oto problem, podczas ladowania windowsa moj cpu mial zwieche, dalem mu resa, po czym przy ladowaniu systemu wystapil kumunikat "A disk read error occured" wiec wrzucilem plytke instalacyjna win7 i podczas naprawy/ a potem instalacji wyskakiwal bład dysku C: i komunikat wlacz program CHDSK. Po zrobieniu formatu partycji C: komunikat nie wystepowal, wiec zainstalowam winde, i ku mojmu przerazeniu mam dostep do internetu a wszytkie programy zostaly usniete przez format c. ?? wtf ? mial ktos cos podobnego?
Ad meliora tempora
Offline

Yautja

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Cz 10 lut, 2011 15:25

PostN 13 lut, 2011 20:59

Witam!

Może ktoś podrzucić tutaj albo na PM linka do Waszej "addonowej paczki"? Niestety link w temacie z addonami nie działa.

Pozdrawiam
Offline
Avatar użytkownika

szOpman

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 404
  • Dołączył(a): Śr 23 cze, 2010 18:43
  • Lokalizacja: Kalisz

PostN 13 lut, 2011 21:28

Zapraszamy na TS... Tam ci ktoś podrzuci...
Offline
Avatar użytkownika

gremdek

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 428
  • Dołączył(a): Pn 27 lut, 2006 15:02

PostCz 24 lut, 2011 23:53

no to niech będzie i mój problem tutaj:
-wróg strzela do mnie, widzę jak mi leci krew, ale mi nic się nie dzieje.
-nie widzę rzeczy które wyrzucają inni na ziemię.
-nie mam opcji "akceptuj" czy czegoś takiego, zapewne do wymiany ekwipunku.
wszystko to podczas dzisiejszej gry w multi na serwerze acepelowym. jak jest w singlu nie wiem, nie mam ochoty uruchamiać.

grę odpalam skrótem:
"E:\ArmA 2\arma2oa.exe" -mod=@CBA;@ACE;@ACEX;@ACEX_RU;@ACEX_USNavy;@ACEX_SM;@ACPL_AddonPack;@Islands;@PSZ;@JayArma2Lib;@ACRE -nosplash -cpucount=2 -exthreads=0

wszystkie addony ściągnięte wedle wątku
http://www.forum.armacenter.pl/viewtopic.php?t=10669

kto teraz zgadnie o co chodzi.



ace konfigurowałem tak:
wypakowałem z folderu "store" plik userconfig, tam zmieniłem john doe na gremdek.
potem za inną radą skorzystałem z programu aceclippy.exe, ale też nic nie zmieniło.
:(
Offline
Avatar użytkownika

szOpman

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 404
  • Dołączył(a): Śr 23 cze, 2010 18:43
  • Lokalizacja: Kalisz

PostPt 25 lut, 2011 19:24

Musi być co z grą bo żaden addon czy inna pierdoła by raczej tak nie narobiła... Reinstalowałeś? Może po prostu był jakiś błąd przy instalacji i zżarło kawałek plików...
Następna strona

Powrót do Dyskusje

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość