Teraz jest Śr 18 cze, 2025 01:11

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 13 lip, 2006 08:45

Info z Raines Hills - można wejść do: Burch Road School (nie ma barykad - służy za wejście do Breeden Way Police Dept), Birt Crescent Fire Station i St Paschal's Church. W północno-wschodniej cześci dzielnicy zombie nie stwierdziłem. Pojednycze sztuki kręciły się w południowo-wschodniej części (dwa wyeliminowane, trzy dalsze zauważone). Zołnierz osiągnął 6 lvl.

--------------------------------------------------------------------------------------

Nocka w budynku NecroTechu sąsiadującym z Stickling Mall wyglądała tak:

Since your last turn:

* Wolvers said "don't stay in here for too long, with the mall gone again, the zombies will hit here" (9 hours and 27 minutes ago)
* 27.51 MHz: "Dink-Pest: 10-4 on rally, ETA 0. Inv +1mk2 +1trans" (8 hours and 52 minutes ago)
* You heard a loud groaning from very close by. (8 hours and 2 minutes ago)
* A zombie destroyed the generator. (8 hours and 2 minutes ago)
* A zombie destroyed the radio transmitter. (8 hours and 1 minute ago)
* Insancipitory killed a zombie. (6 hours and 58 minutes ago)
* Iral killed a zombie. (6 hours and 54 minutes ago)
* A zombie said "Mrh?" (4 hours and 36 minutes ago)
* A zombie said "Hrh mrh?" (4 hours and 35 minutes ago)
* A zombie killed SacredSperm. (4 hours and 29 minutes ago)
* You heard a loud groaning from very close by. (4 hours and 29 minutes ago)
* Trixie Carruthers killed a zombie. (4 hours and 3 minutes ago)
* Jaihson Smith killed a zombie. (3 hours and 46 minutes ago)
* Hoisting Jim killed a zombie. (3 hours and 21 minutes ago)
* A zombie said "Mrh?" (2 hours and 13 minutes ago)
* A zombie said "Nrrrh, rarh!" (2 hours and 13 minutes ago)
* A zombie said "Mrh mrh mrh?" (2 hours and 12 minutes ago)
* A zombie said "Amn mrh nrh brrng abrh rh ra." (2 hours and 12 minutes ago)
* A zombie said "Rrrrh rrh" (2 hours and 11 minutes ago)
* A zombie said "Mrh?" (2 hours and 11 minutes ago) ...and again. (2 hours and 1 minute ago)
* Henry Pym killed a zombie. (1 hour and 25 minutes ago)
* MixedResults said "Hey, guys! :)" (42 minutes ago)

W każdym razie Stickling Mall rzeczywiście padło i w środku są 42 zombie. Whippey Building się utrzymał, ale to tylko kwestia czasu, więc ruszyłem na północ. W St Christopher's Church jest 10 zombie - jednemu zabrałem 20 HP, ale nie miałem już amunicji. Prouse Avenue School nie ma barykad, Muller Building zajęty przez 4 zombie.

Ogólnie rzecz biorąc w Shearbank jest teraz bardzo niebezpiecznie. Taka ilość zorganizowanych zombie (conajmniej 50) może dostać się wszędzie. Polecam wiać jak najdalej. Nie wiem gdzie ruszą dalej, ale zaczną chyba od "oczyszczenia" dzielnicy.

BTW. Tak mi zależało na znalezieniu DNA Extractor, że teraz mam sześć NecroTech syringe. Tyle że nie mam skilla by ich użyć :/

-------------------------------------------------------------------------------------

W Judgewood też było wesoło:

Since your last turn:

* A flare was fired 12 blocks to the east and 11 blocks to the north. (9 hours and 34 minutes ago)
* 27.51 MHz: "Dink-Pest: 10-4 on rally, ETA 0. Inv +1mk2 +1trans" (9 hours and 8 minutes ago)
* Lazarus Pit killed a zombie. (7 hours and 17 minutes ago)
* You heard a loud groaning from very close by. (7 hours and 12 minutes ago)
* A zombie said "GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!" (7 hours and 11 minutes ago)
* A zombie said "Hrh!" (6 hours and 42 minutes ago)
* A zombie said "Rrrrh" (6 hours and 42 minutes ago)
* LordAllred killed a zombie. (6 hours and 41 minutes ago)
* A zombie said "RrArrh" (6 hours and 41 minutes ago)
* A zombie said "Rrrh" (6 hours and 40 minutes ago)
* A zombie said "Rh" (6 hours and 39 minutes ago)
* A zombie said "Hrrh" (6 hours and 39 minutes ago)
* A zombie said "Nrh" (6 hours and 38 minutes ago) ...and again.
* A zombie said "Rrh" (6 hours and 38 minutes ago)
* A zombie said "Rarh mrh arnrh" (6 hours and 37 minutes ago) ...and again. (6 hours and 36 minutes ago)
* Don Bizzmark said "OH SHIT! Just realized I was in a hospital. My bad." (6 hours and 36 minutes ago)
* Don Bizzmark said "Sorry man, you can wail on me for a bit if you like" (6 hours and 36 minutes ago)
* A zombie said "Hrrh" (6 hours and 34 minutes ago)
* A zombie said "Nrh, rh rh" (6 hours and 34 minutes ago)
* Lucillia killed a zombie. (6 hours and 33 minutes ago)
* A zombie said "Rh hrrng mrh" (6 hours and 32 minutes ago)
* A zombie said "Hrh mrh" (6 hours and 31 minutes ago)
* You heard a loud groaning from very close by. (6 hours and 30 minutes ago) ...and again. (6 hours and 27 minutes ago) ...and again. (6 hours and 27 minutes ago)
* Doctor Stone said "who the duck let rotters in here, kill them or something" (5 hours and 53 minutes ago)
* You heard a loud groaning from very close by. (5 hours and 45 minutes ago) ...and again. (5 hours and 43 minutes ago)
* A zombie dragged LordAllred out into the street. (5 hours and 43 minutes ago)
* FireM Bill killed a zombie. (5 hours and 31 minutes ago)
* Baron VonSpicedrop said "Well hasn't this been an exciting few days. Hopefully somebody with a syringe can go find LordAllred and get him back, he's a good worker." (4 hours and 16 minutes ago)
* Barnysavager said "i am infected and i need to be healed, any heal would be greatly apreciated" (3 hours and 18 minutes ago)
* A flare was fired 3 blocks to the east and 9 blocks to the south. (3 hours and 8 minutes ago) ...and again.
* Sylvester Uncas said "Leonard, there you are!" (2 hours and 59 minutes ago)
* Sylvester Uncas killed Barnysavager. (2 hours and 59 minutes ago)
* You heard a loud groaning from very close by. (2 hours and 17 minutes ago) ...and again. (2 hours and 13 minutes ago)
* sanityassassin said "4 Zomies inside mobilize people" (1 hour and 25 minutes ago)
* sanityassassin said "*zombies" (1 hour and 25 minutes ago)
* Crest Antarctica killed a zombie. (1 hour and 4 minutes ago)

Ogólnie rzecz biorąc we wschodniej części Judgewood jest sporo zombie. Można wejsć do Edmund General Hospital oraz do St Josephine's Church (ale nie polecam nocowania - w środku jest zombie). Jako że miałem DNA Extractor, a nie miałem amunicji, zająłem się obrączkowaniem i w sumie zlokalizowałem w okolicy 14 zombie - niektóre mają Cortex Damaged tzn. skill, który uniemożliwia wskrzeszenie, a zatem są raczej wysokopoziomowi. Jednego mimo licznych prób nie mogłem zidentyfikować. Co warte podkreślenia zdobyłem 46 EXP nie strzelajac ani razu - wystarczyło obrączkować i zużyć dwa FAKi na jakiegoś nieszczęśnika. Ostatecznie mam 8 lvl i mogę już wskrzeszać.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 09:08

Proponuje ewakuacje do Yagoton. Praktycznie nie ma zombie (zdarzają sie pojedyncze - więcej niż 3 nie znalazłem). A jakby ktoś potrzebował medyka to mój siedzi w Holsgrove Row Police Dept.

EDIT:

W Yagoton też zaczyna być źle. Coraz więcej zombiaków przyłazi a ja nie mam ammo :/
Obrazek
Obrazek

Remcio

Major

Major

PostCz 13 lip, 2006 10:45

Mój skałcik kokomando ciągle przesiaduje w Dempsey Grove Police Dept (wejście od Eligius General Hospital). Jest wokół mnóstwo ludzi więc na razie bronimy się bez problemu. Ale straszny bajzel na posterunku zrobili, w sejfie zamiast pieniędzy żarcie trzymają, lodówka co ona była do w oknie za barykadę robi, wszędzie walają się puste magazynki i tylko radia w tym bajzlu znajduję. Jeśli ktoś potrzebuje radyjko to otwieram straganik :D Za jeden magazynek do pistoletu oddam jedno radyjko.
Obrazek

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 11:16

Chłopaki jestem w Shuttlebank (gdzieś na obrzeżach ale mam dużo AP). Mógłby mnie któryś ożywić? OCzywiście na miejsce spotkana sam dojde.

EDIT:
Moja druga postać też zarażona i teżw Shuttlebank.
Ostatnio edytowano Cz 13 lip, 2006 11:24 przez Ravq, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kac

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 11:19

Mój strażak znalazł 6 shotgun shellów, 4 pistol clipy, radio, żadnej broni, może jutro.
Medykiem w Dulston znalazłem krucyfiks :mrgreen: . Jeszcze jedno, w Dulston ciągle nie jest bezpiecznie, mnóstwo zombie, jeden z posterunków policji na południu dzielnicy padł, w środku ok. 20 zombie (liczba z pamięci)

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 13 lip, 2006 11:32

Kurt napisał(a):Chłopaki jestem w Shuttlebank (gdzieś na obrzeżach ale mam dużo AP). Mógłby mnie któryś ożywić? OCzywiście na miejsce spotkana sam dojde.

A ktokolwiek potrafi? Z moich postaci tylko jedna, ale ona jest w Judgewood.

Jeśli liczysz na wskrzeszenie to w Shuttlebank są 3 RP. Ciekawe, że nie było ich na oficjalnej liście - są w opisie dzielnicy, co po raz kolejny potwierdza, że warto przeglądać opisy dzielnic w których się jest lub do których ma się zamiar udać.

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 12:52

Dzięki, udałem się na Killinger Walk [34,14], może mnie ktoś ożywi.

Pozatym do szpitala w którym jest mój strażak weszło zombiee, a ja mam tylko 1AP ;/ Chyba będe miał kolejnego trupa.
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 13 lip, 2006 14:33

O tak - ubiłem wkoncu zombiaka z nowym skillem na dwururke - kupiłem zaawansowany "tryb" bo tak to szkoda ammo x]

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 15:19

Jestem obecnie moją pierwszą postacią (żołnierz) w Wykewood i próbuję zostać ożywionym. Jak nie uda mi się to pójdę dalej.
Mój medyk w Yagoton trzyma się dobrze ale został przemieszczony do innego posterunku policji, w którym siedzi 3 ludzi i był 1 zombie. W Yagoton zaczyna się robić gorąco.
Obrazek
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 13 lip, 2006 19:20

Dziś w Shuttlebank, a dokładniej przy Coley Towers, miało miejsce ważne wydarzenie - zabiłem pierszego zombie 8) :twisted:! Wpakowałem w niego ze 20 naboi, ale zarobiłem jakieś 40XP :P. Zostało mi 10 AP, wracam na posterunek ;d.
EDIT: Przy Besley Police Dept. jest zombie z 46 HP. Dla mojej postaci z 3 AP okazał się zbyt trudnym przeciwnikiem :/.

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 19:52

Dzisiaj aktywowałem 3 postać (żołnierza). Jest w Osmondsville. 2 pozostałe postacie zostawie aż znikną bo nie ma dla nich nadzei (obydwaj są zombiakami). Ewentualnie rusze mojego żołnierza-zombie, żeby go "przywrócić" do ludzi.
Obrazek
Obrazek

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 13 lip, 2006 20:22

Suuuuper - jakis po*&$(^ zabarykadowal budynek na 4 spusty .... jak go znajde to go doslownie zabije...

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 lip, 2006 20:27

Mi to samo zrobili i przez to mój medyk w Yagoton nie żyje :/
Obrazek
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 13 lip, 2006 20:49

Ja nie żyję przez to, ze wszyscy uciekli z budynku... I kto ma gorzej ?
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 13 lip, 2006 20:49

Goose, domyślam się, że piszesz o popaprańcu, który zabarykadował Besley Police Dept.... Właśnie dzięki temu lolowi mój soldier nie miał szans z zombie pod tym budynkiem - wyliczyłem AP na dojście, akcję i powrót. Nie przewidziałem jednak, że 10 minut po moim wyjściu jakiś idiota zabarykaduje "na amen" moją "melinę". Jeśli zostanę zombie (a to już pewne), obiecuję - rozp%#$#olę tę barykadę w cholerę!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry