@Piromaniack Ja cię wtedy nie wskrzesiłem - tylko stwierdziłem że żyjesz, a właściwie spróbowałem z rozpędu i dostałem komunikat, że żywych się nie wskrzesza
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Proponuję przenieść się do innej dzielnicy, bo tu nawet jak cię wskrzeszą to szybko zginiesz.
Co do
Shuttlebank to mam wrażenie, że opanowało je stado noobów ulegające histerii. Nie ma tam tyle zombie żeby wszystko barykadować. Możecie mi wierzyć, że
Big Bash jeszcze tu nie doszedł. Cywilizowane zasady są takie, że komisariaty i szpitale barykaduje się do VSB, bo to są
tactical resource buildings - bez nich nowi gracze się nie rozwiną, a niektóre budynki zachowuje się jako
entry point np. do budynków necrotechu, które powinne być trzymane na EHB. Jeśli ma
free running to nie nocujesz w komiasariatach i szpitalach tylko obok w budynkach EHB (najlepiej takich bez znaczenia - stacje kolejowe, hotele, zwykłe budynki itp.).
Dla zirytowanych polecam
Rhodenbank - nie ma specjalnie zombie, a sporo budynków ma barykady na VSB. Dzisiaj stwierdziłem to w:
Hindmarsh Row Police Dept,
Moberly Library,
St Matheos's Church,
Salter Grove Railway Station,
St Mark's Hospital
W
Shuttlebank wróciłem w okolice komisariatów. Stwierdziłem, że
Wild Walk Police Dept ma tylko zamknięte drzwi i nie ma barykad (a w środku
gnagl i
VoltPL z jednym HP!), a przed budynkiem 3 zombie (w tym nasz znajomy PKer
djdanno13). Wpakowałem resztkę naboi w "znajomego" (zostało mu 13 HP) dzięki czemu mogłem kupić
Construction, wrócić do
Wild Walk Police Dept i zabarykadować je na VSB - niech się truposze pomęczą. Podleczyłem Volt'a do 6 HP (ostatni FAK) i wycofałem się. Stwierdziłem, że można wejść też do
William Avenue Police Dept. Widziałem Piromaniacka, ale zabrakło już AP, ale spróbuję jeszcze dzisiaj wskrzeszania o ile nie zabarykadują mi wyjść - mogę już wykonać tylko 8 ruchów z tego IP.
W
West Boundwood po prostu szukałem amunicji i FAK'ów (z w miarę przyzwoitym rezultatem, ale bez rewelacji).