Teraz jest Cz 19 cze, 2025 22:28

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 23 lip, 2006 10:08

W Gulsonside 7 zombiaków wdarło się do St Polycarp's Church. Na 20 machnięć toporkiem, trafiłem raz, sprowadzając zeda do 1 HP i.. zabrakło AP :/ Salwowałem się ucieczką do Lea Street School...
Obrazek

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostN 23 lip, 2006 20:39

W Shuttlebank sytuacja krytyczna. Zedy wdzierają się do wszystkich budynków. O mało co ja nie zginąłem. Jeden wlazł do William Aveneu Police Dept., gdzie byłem, i mnie zainfekował :/ Planuje ewakuacje do Gatcombeton. Ten Big Bash naprawdę (niestety) działa.
Obrazek
Obrazek

Volt

Major

Major

PostN 23 lip, 2006 20:47

Może jakiś dobroczyńca mnie uleczyć na Wild Walk Police Dept. w Shuttlebank.
Obrazek

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostN 23 lip, 2006 20:59

Volt napisał(a):Może jakiś dobroczyńca mnie uleczyć na Wild Walk Police Dept. w Shuttlebank.

Jutro postaram sie do ciebie dostać.
Obrazek
Obrazek

MaRcin

Major

Major

PostN 23 lip, 2006 21:30

w North Blythville prawie nieruszony zombie (45 hp), drugiego zastrzeliłem osobiście.

Za to strażak dał ciała i biega jako zombie po Raines Hills. Jeśli jest jakiś dobry samarytanin w pobliżu to mogę podać dokładniesze namiary.
Good Times Gone

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostN 23 lip, 2006 21:51

William Avenue Police Dept. zajęte przez zedy. Mój medyk nie żyje. Reszta moich żyje i jest w Catherine General Hospital w Yagoton. Sytuacja staje się bardzo poważna. Malton zaczyna być pod całkowitą kontrolą zedów.
Obrazek
Obrazek

Grabarz^^

Chorąży

Chorąży

PostN 23 lip, 2006 23:55

W Pashenton jest w miarę spokojnie. Rawkins Row PD został rozjechany przez zombie, ale razem z paroma towarzyszami przywróciliśmy mu status VSB. Przy okazji ubiłem jednego zeda. Obecnie bytuję w The Mines Building, miejscówka jest EHB, więc na razie jest bezpiecznie. Niedawno odebrałem transmisję o wiele mówiącej treści - "Incoming ! ! ! , więc czuję że dość szybko zrobi się tutaj gorąco...BTW, kto chce pistolet albo flak jacket'a? To pierwsze co prawda bez amunicji, ale mam ich za dużo, a naboi nie widać...

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostPn 24 lip, 2006 01:44

Alderous, po raz kolejny dziękuję za okazaną mi pomoc, ale chyba marnujesz na mnie tylko AP :P...
Zginąłem po raz dwudziesty pierwszy :? - nim jednak wywleczono mnie na zewnątrz, zdążyłem zastrzelić jednego zombie i rozwinąć free runing. Doczłapałem do Club Brookman i mnie zastrzelono, heheh. Jutro spróbuję dotrzeć do RP.
To, co widzę w Shuttlebank, naprawdę mi się nie podoba. Boję się, że niedługo nie będziemy mogli przeciwstawiać się zedom :(.

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 24 lip, 2006 08:38

Znów jakiś pierdzielony zombie hunter mnie ustrzelił w revive point !!! :/ :[ Są jakieś zasady do jasnej cholery :?

Medykiem ewakuowałem się do Edgecombe, do the Fruin Building, który był jedynym budynkiem po drodze z w pełni żywą osobą. Na razie tam zostanę.

Policjantem po wskrzeszeniu udałem się na północ do Ridleybank Co z tego, jak wszystko albo nie zabarykadowane, albo pełne zedów :? Chyba znów będe zaraz potrzebował wskrzeszenia :?
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 24 lip, 2006 10:55

@Piromaniack Ja cię wtedy nie wskrzesiłem - tylko stwierdziłem że żyjesz, a właściwie spróbowałem z rozpędu i dostałem komunikat, że żywych się nie wskrzesza :] Proponuję przenieść się do innej dzielnicy, bo tu nawet jak cię wskrzeszą to szybko zginiesz.

Co do Shuttlebank to mam wrażenie, że opanowało je stado noobów ulegające histerii. Nie ma tam tyle zombie żeby wszystko barykadować. Możecie mi wierzyć, że Big Bash jeszcze tu nie doszedł. Cywilizowane zasady są takie, że komisariaty i szpitale barykaduje się do VSB, bo to są tactical resource buildings - bez nich nowi gracze się nie rozwiną, a niektóre budynki zachowuje się jako entry point np. do budynków necrotechu, które powinne być trzymane na EHB. Jeśli ma free running to nie nocujesz w komiasariatach i szpitalach tylko obok w budynkach EHB (najlepiej takich bez znaczenia - stacje kolejowe, hotele, zwykłe budynki itp.).

Dla zirytowanych polecam Rhodenbank - nie ma specjalnie zombie, a sporo budynków ma barykady na VSB. Dzisiaj stwierdziłem to w: Hindmarsh Row Police Dept, Moberly Library, St Matheos's Church, Salter Grove Railway Station, St Mark's Hospital

W Shuttlebank wróciłem w okolice komisariatów. Stwierdziłem, że Wild Walk Police Dept ma tylko zamknięte drzwi i nie ma barykad (a w środku gnagl i VoltPL z jednym HP!), a przed budynkiem 3 zombie (w tym nasz znajomy PKer djdanno13). Wpakowałem resztkę naboi w "znajomego" (zostało mu 13 HP) dzięki czemu mogłem kupić Construction, wrócić do Wild Walk Police Dept i zabarykadować je na VSB - niech się truposze pomęczą. Podleczyłem Volt'a do 6 HP (ostatni FAK) i wycofałem się. Stwierdziłem, że można wejść też do William Avenue Police Dept. Widziałem Piromaniacka, ale zabrakło już AP, ale spróbuję jeszcze dzisiaj wskrzeszania o ile nie zabarykadują mi wyjść - mogę już wykonać tylko 8 ruchów z tego IP.

W West Boundwood po prostu szukałem amunicji i FAK'ów (z w miarę przyzwoitym rezultatem, ale bez rewelacji).

Volt

Major

Major

PostPn 24 lip, 2006 13:05

Alderous , teraz mam 16 hp bo jakiś lol próbował mnie zabić (ReeToric czy jakoś tak). Niestety nie miał farta że na mnie trafił... teraz gryzie podłoge z siekierą w głowie :twisted: . Ale teraz by się przydał ktoś kto mnie uleczy nim nie znajdzie się kolejny taki "mondry". Jestem w William Avenue Police Dept.
Obrazek

Remcio

Major

Major

PostPn 24 lip, 2006 13:09

Sunę po ziemi do Shuttlebank. Aldi - jeśli będziesz miał dość ap i znajdziesz mnie w okolicy to proszę ratuj! Mam kilka FAKów więc pomogę Voltowi i komu tam będzie trzeba
Obrazek

MaRcin

Major

Major

PostPn 24 lip, 2006 14:05

# VoltPL killed ReeToric. (1 hour and 3 minutes ago)
# VoltPL said "ReeToric almost kill me (16hp...) I kill him first" (1 hour and 1 minute ago)

VoltPL is PK. I'll finish him :twisted:
Good Times Gone

Volt

Major

Major

PostPn 24 lip, 2006 14:57

Ja ? Ja mu tylko oddalem z % ]:-> . Gdyby nie Aldi pewnie już sam bym gryzł piach.
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 24 lip, 2006 17:30

No i jak się można było domyślać znów mam 3 trupy pod komendą :| Na razie mam wszystko głęboko w poważaniu, idę na północny wschód i dopiero tam będę szukał revive pointów :|
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry