Teraz jest So 21 cze, 2025 01:31

Urban Dead - massively-multiplayer zombie apocalypse game

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostŚr 26 lip, 2006 17:20

Ok, oferta podleczenia nieaktualna - skorzystał z niej Volt ;).
W Besly Avenue Police Dept nieciekawie - barykad na chwilę obecną nie ma, zombie wywlekły kilku ludzi... W środku byli jeszcze dwaj nieumarli - jednego zabiłem. Zwłoki usunąłem, nie lubię zostawiać po sobie nieporządku :P. Drugiemu obniżyłem HP do 40. I znów nie mam ammo :|. Przeniosłem się do pobliskiego szpitala.

<off-topic> DeviAnCE, cieszę się, że są na tym forum również inni, którzy popierają dążenia Palestyńczyków do niepodległego państwa :spoko: (tyle odnośnie sygnatury).<off-topic>

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 26 lip, 2006 23:23

Przez najbliżze dni będę zmuszony głównie przeszukiwac budynki, w których siedzę - siadł mi monitor a na ekranie telewizora ledwo widac interfejs ;/
Obrazek

Volt

Major

Major

PostŚr 26 lip, 2006 23:25

Na Wild Wake Police Dept 12 zombie, ja na swoim posterunku przeszukuję w poszukiwaniu amunicji.

Jerry skąd ja to znam...
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 26 lip, 2006 23:33

vuurvechter said "just for the info, the big bash will soon come trought pennville. be warned"
Obrazek

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 27 lip, 2006 02:04

23:11:
26.03 MHz: "Wild Walk police department has been taken over. 13Z's"

Szpital również był atakowany, jakoś sobie poradziliśmy. Poszedłem na zaatakowany komisariat - jest tam jeszcze 5 drani, jednego sprowadziłem do 1 HP i musiałem wiać. Finnish him!

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 27 lip, 2006 09:51

W Rolt Heights nic ciekawego - wyszedłem przez Brokbury Row Fire Station i ustrzeliłem samotnego zombiaka. Potem znalazłem jeszcze w sumie sześć i jednego ostrzelałem, ale AP się kończyły i wolałem nie zostać na zewnątrz.

Quarlesbank znowu to samo, czyli dwa zombie w Emerson Plaza Police Dept ale nie poszło już tak dobrze. Wszedłem bez amunicji i zacząlem jej szukać - w sumie cały czas tak to wyglądało tzn. co znalazłem od razu wystrzeliwywałem. Jednego ustrzeliłem na drugiego zabrakło (zostało mu 25 HP). Fatalne strzelanie i jeszcze gorsze szukanie.

W Shuttlebank obchodząc komisariaty (Wild Walk Police Dept i William Avenue Police Dept (VSB)) nie stwierdziłem włamań, więc wyszedłem na zewnątrz. Dwa zombie były przed Wild Walk Police Dept i jednemu trochę dokopałem (zostało mu 18 HP). Kolejne cztery są przed Bubcar Road Fire Station, ale budynek chyba się trzyma. Jeden jest też w RP, ale skan DNA wskazuje, że to raczej porządny gość - poza jednym skillem wszystkie ludzkie i nie ma go na liście PKerów (Volt'a też nie ma :wink: ).

Piromaniack

Chorąży

Chorąży

PostCz 27 lip, 2006 10:10

LunaticAsylum said "1n, 1w, Marfell is attacked! 2 zeds inside, 1 outside, barricades are down!"

W Wide Walk Police Dept nie ma już zedów. Generator nie działa, więc przeniosłem się do Besly Avenue Police Dept. Znalazłem tam dwa magazynki do shotguna i jeden do pistoletu. Prócz tego mam dwie apteczki znalezione dziś w szpitalu, którymi chętnie się podzielę ;).

Tygrys205

Porucznik

Porucznik

PostCz 27 lip, 2006 13:15

Aktualne rozlokowanie moich ludzi:
Tygrys222 (z Free Running) - Hambridge Alley School
Tygrys205 - Club Dallimore
Tygrys202 - the Hampton Arms
Wszyscy w Yagoton.
Dzisiaj ubiłem pierwszego zombiaka i dzięki temu mogłem sobie kupić Free Running (przydatna umiejętność). Co prawda miał mało HP, ale ważne, że go ubiłem. Jutro wyruszam na polowanie. Pod Holsgrove Row Police Department ok. 30 zedów, więc będzie do czego strzelać.
Obrazek
Obrazek

Volt

Major

Major

PostCz 27 lip, 2006 23:55

No i teraz ReeToric zabił mnie.... Teraz jak ktoś go spotka proszę zabić i pilnować by nie wstał...... Może ktoś mnie wskrzesić na Drake Walk?
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 28 lip, 2006 09:55

Volt napisał(a):Może ktoś mnie wskrzesić na Drake Walk?

Mogę, ale do tego celu musisz stać na nogach.

Nieco się natrudziłem żeby wyjść na Drake Walk, bo pobarykadowane wszystko, ale Bubcar Road Fire Station został rozpruty i w ogóle nie ma barykad - wewątrz jest zombie którego obniżyłem 30 HP. Trochę zombie jest w okolicy, ale bez przesady np. jeden jest przed Bubcar Road Fire Station, następny przed Blyth Building i dwóch przed Wild Walk Police Dept. W RP stoi ośmiu. Jeśli wstaniesz Volt to napisz - zachowałem trochę AP.

W Rhodenbank ruszyłem na północ w poszukiwaniu wyjścia i znalazłem je w Marcellus General Hospital. Poprawiłem barykady na VSB++ i wyjrzałem na zewnatrz. Był tam zombie z 60 HP i flakiem. Zużyłem całą amunicję i zacząłem walczyć toporem - zdjąłem go zużywając przedostatni AP :!: Jutro ruszam na zakupy do Treweeke Mall - mam już Shopping i Bargain Hunting :)

W Quarlesbank dozbroiłem się i ruszyłem do walki o Emerson Plaza Police Dept. Był tam tylko jeden zombie, który zginął od pierwszego strzału. Poprawiłem barykady i zajrzałem do St Benedict's Hospital - tu niestety były trzy i nie miałem dość AP i amunicji by cokolwiek zdziałać. Postrzelałem nieco i wycofałem się.

Remcio

Major

Major

PostPt 28 lip, 2006 10:26

Znamy już PKera AONa? Zabija ludzi w Fabian general hospital w Shuttlebank...
Obrazek

Volt

Major

Major

PostPt 28 lip, 2006 13:56

Ok , jak tylko ktoś mnie wskrzesi to się nim zajmę , potrzebuje exp :twisted:
Obrazek

żuker

Major

Major

PostPt 28 lip, 2006 16:03

Właśnie zacząłem grać:). Moja postać to policjant. Nick - whitemike89.

Udało mi się 3 razy trafić zombie, zadając mu po 30-pare punktów uszkodzeń (swoją drogą ile HP ma zombie?). Zdobyłem 3 punkty doświadczenia, jestem teraz w Solomon Lane Police Dept.

PS: Na początku zawsze tak trudno trafić zombie?

Poncho

Chorąży

Chorąży

PostPt 28 lip, 2006 17:54

Przed Holsgrove Row Police Dept w Yagoton stoi 51 Zedów a w środku 9 oraz dużo żywego luda :o

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 28 lip, 2006 18:52

Poncho napisał(a):Przed Holsgrove Row Police Dept w Yagoton stoi 51 Zedów a w środku 9 oraz dużo żywego luda :o

żywego do czasu :twisted:
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry