Sudayev napisał(a):Lol ? Siedzenia na komisariacie i obgryzanie paznokci i planowanie na zapas nie przynosi skutkow. Dzialania przynosi doswiadczenie. Welcome to Malton. Ktos chce grac ostroznie prosze bardzo, nikt nikomu nie narzuca stylu gry - wiadomo jedni wola racjonalne rozwiazania drudzy sa spontaniczni, ja reprezentuje tych drugich.
Jesteś po prostu śmieszny, ale przyznaję że masz racje co do jednego twoje działanie nie jest racjonalne jak sam to przyznajesz. Wszędzie podkreślane jest, że Mall jest najlepszym źródłem zaopatrzenia (nie umiesz czytać?) i statystki zgromadzone w wikipedii to potwierdzają. Jeśli chodzi o doświadczenie to ty go nie zdobywasz szukając amunicji w miejscach gdzie szanse na jej znalezienie są niższe i jestem pewien że zaopatrując sie ma Mallu posyłam zedom więcej ołowiu niż ty marnując AP w jakichś zapadłych komisariatach w Brooke Hills.
Sudayev napisał(a):Czynnik losowy sprzyja. Najpierw znalazlem pierwszy generatorek, mialem paliwo juz ze soba. Rozstawilem go. Swiatlo bylo. Znalezienie innych przydatnych rzeczy przy dzialajacym generatorze to juz nie problem. W chwili obecnej mam ich trzy. Nadajnik mozna znalesc w mallu oraz na strazy. Kto ma szczescie ten znajduje szybko.
Aha! To dlatego wolisz szukać tam gdzie masz szansę 1% zamiast tam gdzie masz 5%. Bardzo logiczne i na pewno daleko na tym zajdziesz. Opieranie się na tym, że ty zawsze znajdziesz, bo masz szczęście jest delikatnie mówiąc debline. Czy może masz także właściwość przekazywania innym tego szczęścia, że namawiasz ich do działania podobnie? Ja jakoś wierzę w statystykę, a nie w szczęście.
Sudayev napisał(a):Wiesz do czego sluzy radio ? A graja w to twoi koledzy i znajomi ? Nie ma miedzy wami przeplywu informacji droga radiowa ?
Owszem wiem, ale ty chyba nie (chętnie zobaczę twój profil ze skillem
Radio Operation). W sytuacji w której korzysta się z jakiegoś forum używanie radia do koordynacji działań grupy
jest bezsensem i stratą AP. Więc jeśli już komunikuję się ze znajomymi to za pomocą GG, mail'ów i forum, ale rozumiem że ty jesteś
"spontaniczny, a nie racjonalny". Dla twojej informacji nadajnik służy do przekazywania i odbierania ostrzeżeń do innych grup/miejsc i osób niezrzeszonych, a zwłaszcza tych ostatnich.