Teraz jest N 20 sie, 2017 00:07


Red Orchestra 2

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

4teLL

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 374
  • Dołączył(a): Pn 12 lip, 2010 11:59
  • Lokalizacja: Skierniewice

PostN 09 paź, 2011 23:13

Jestem tylko ciekaw czy ten zasrany czarny ekran przy dużym supress to feature czy bug -.-
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 10 paź, 2011 00:14

Grałem po paczu [aczkolwiek przed resetem statsów] i bugu z "blackoutem" nie miałem.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

PostWt 11 paź, 2011 19:22

Gdy grałem wczoraj, miałem ten czarny ekran dość często. Padałem na ziemię, i przeczekiwałem ostrzał :)
Widocznie bug tak chciał.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostWt 11 paź, 2011 19:27

Wyłączcie antyaliasing i sprawdzcie czy dalej kaszani.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

PostWt 11 paź, 2011 20:28

Waćpan raczy żartować ? Mój komputer i antyaliasing ? :E
Widocznie bug tak chciał.
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostŚr 12 paź, 2011 00:48

niekoniecznie, w grze wyłączyć ale dodać sobie to coś:
http://forums.bistudio.com/showthread.php?t=123121
mnie zżera pare fps ale nie tak bardzo jak growe AA
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

Czesiek

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 409
  • Dołączył(a): Pn 05 lut, 2007 16:24
  • Lokalizacja: wawa

PostŚr 12 paź, 2011 10:38

ciekawe czy jest fix dla ATI bo na randeronach to AA nie dość, że daje kopa w kartę to jeszcze jakieś bzdury wychodzą typu prześwitujące drzewa z białymi konturami.
Wszystko słyszę i widzę, dlatego jestem głuchy i ślepy -.-
For Polisz Komiunity - realism is meter

http://www.facebook.com/pages/ACPL-Coop ... 2770904711
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

PostŚr 12 paź, 2011 14:42

Hmm, a gdzie to wkleić, co by w RO2 działało ?
Widocznie bug tak chciał.
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostŚr 12 paź, 2011 15:35

chyba w główny katalog gry
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

Ptachu

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Pn 21 mar, 2011 20:11

PostŚr 12 paź, 2011 18:23

Czesiek to jest właśnie ATI :PPPP 4tell chyba chce opchnąć całkiem dobrą karte graficzną od Nvidi za 170 zł.Jak masz troche kaski to jak znalazł ;-)
Offline
Avatar użytkownika

4teLL

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 374
  • Dołączył(a): Pn 12 lip, 2010 11:59
  • Lokalizacja: Skierniewice

PostCz 13 paź, 2011 13:45

Problem z czarnym ekranem naprawia zmiana języka na angielski... okazuje się że wprowadzając nowy patch tripware nie pomyślało o użytkownikach innych wersji językowych. Ja miałem farta bo pliki wersji angielskiej miałem już na dysku, ale wy będziecie musieli pewnie dociągną 2gb danych.
Offline
Avatar użytkownika

Ptachu

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 203
  • Dołączył(a): Pn 21 mar, 2011 20:11

PostCz 13 paź, 2011 16:19

Chyba nie.Wystarczy kliknąć prawym na RO 2 na oknie steam i tam dać "Właściwości" a potem zmienić w opcjach na angielski :cfaniak:
Offline
Avatar użytkownika

4teLL

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 374
  • Dołączył(a): Pn 12 lip, 2010 11:59
  • Lokalizacja: Skierniewice

PostCz 13 paź, 2011 17:21

O tym mówię.
Offline
Avatar użytkownika

Ragnar

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 236
  • Dołączył(a): Pn 07 wrz, 2009 23:41

Re: Red Orchestra 2

PostWt 22 kwi, 2014 08:51

http://www.red.orchestra.pl/2014/04/21/ ... r-edition/
Nowy patch i 2 transportery piechoty – Sdkfz 251 i Universal Carrier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 445
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: Red Orchestra 2

PostWt 22 kwi, 2014 09:28

FAP FAP FAP FAP
Obrazek
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron