Teraz jest N 20 sie, 2017 00:06


War Thunder

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Goose

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1744
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2004 21:31
  • Lokalizacja: Jofiż

Re: War Thunder

PostWt 15 kwi, 2014 22:00

Dojade cię judewagenem ausf F. Słowo.
Offline
Avatar użytkownika

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1017
  • Dołączył(a): N 04 kwi, 2010 00:30
  • Lokalizacja: Jasło

Re: War Thunder

PostŚr 16 kwi, 2014 17:20

Pany, a jak tam bardziej realistyczne tryby gry? Przypomina to chociaż trochę czołgowego sima wtedy?
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3127
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: War Thunder

PostŚr 16 kwi, 2014 17:36

W trybie symulacyjnym nie ma widoku z trzecie osoby, zamiast tego jest jakby widok z pozycji wychylonego dowódcy czołgu. Brak oznaczeń przeciwników i czerwonych obwódek wokół czołgów, brak krzyżyka pokazującego gdzie celować - sam musisz ustalić odległość i ustawić poprawkę.

Sterowanie niczym się nie różni.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: War Thunder

PostŚr 16 kwi, 2014 17:55

Ale na mapie/radarze nadal widać wroga ?
Widocznie bug tak chciał.
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3127
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: War Thunder

PostŚr 16 kwi, 2014 18:21

Exe napisał(a):Ale na mapie/radarze nadal widać wroga ?

Tylko jeśli ty lub inny gracz z twojej drużyny go widzi. Mniej więcej tak samo jak w armie na rekrucie, jeśli jakiś ai zaraportuje o pozycji wroga to widzisz go na mapie.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Goose

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1744
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2004 21:31
  • Lokalizacja: Jofiż

Re: War Thunder

PostŚr 16 kwi, 2014 18:27

Sterowanie niczym się nie różni.


Z tą różnicą, że n u mnie działa tylko sterowanie "full real" w SB. Ergo sekwencyjna skrzynia biegów jest jedynym dla mnie wyjściem.
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3127
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: War Thunder

PostŚr 16 kwi, 2014 19:20

Nie bawiłem się jeszcze sterowaniem, jest możliwość ustawienia manuala + sprzęgło? :D
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Goose

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1744
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2004 21:31
  • Lokalizacja: Jofiż

Re: War Thunder

PostCz 17 kwi, 2014 00:14

Hahaha, gayjew i systematyczność.

Próbowałem, jest to niemożliwe, rozpoznawanie osi pedałów też jest tragiczne (ergo daleko temu do plug and play). Zasadniczo opcje są zerżnięte z latadeł, nie wierze, że to zmienią w najbliższym roku.

PS - w A3 lepiej działa kombinacja z kółkiem :mrgreen:
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: War Thunder

PostCz 17 kwi, 2014 08:25

Kurczę pierwszej wody arkadówka nintendo dlatego w nią nie gram a Wy się dopytujecie o tryb symulacji. Chyba Wam się światy równoległe pomyliły :P
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline

Goose

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1744
  • Dołączył(a): N 26 gru, 2004 21:31
  • Lokalizacja: Jofiż

Re: War Thunder

PostCz 17 kwi, 2014 10:51

Al, wiem że se jajca robisz, ale wiesz dobrze, że są tam 3 rodzaje meczów :P
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 445
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: War Thunder

PostCz 17 kwi, 2014 12:31

Goose napisał(a):
PS - w A3 lepiej działa kombinacja z kółkiem :mrgreen:


Nie lepiej, tylko w końcu działa tak jak ma działać :P
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: War Thunder

PostCz 17 kwi, 2014 12:38

W sensie, że teraz traktor jedzie tam gdzie skręcisz?

Po prostu z efektem WOW teraz.
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 445
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: War Thunder

PostCz 17 kwi, 2014 16:39

No gdyby (ekhem) nasza czyli moje nagranie kalkulatorem zGuby jak próbuje jeździć czymś w Armie no to myślę że jeszcze by to potrwało zanim pepiki by to naprawili :P Chociaż w sumie tam wcześniej były jakieś próby pokazania problemu, ale widocznie teraz dopiero za skutkowało.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3127
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: War Thunder

PostCz 24 kwi, 2014 14:15

Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline

Exe

Major

Major

  • Posty: 762
  • Dołączył(a): Pn 28 cze, 2010 18:35
  • Lokalizacja: Rzeszów

Re: War Thunder

PostCz 24 kwi, 2014 14:51

thx, udało się wreszcie dostać.
Widocznie bug tak chciał.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron