Teraz jest Wt 20 sie, 2019 13:49


Hidden and Dangerous 2

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10714
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 01 sie, 2004 16:33

Watch, na jakim poziomie grałeś? :neutral: H&D Deluxe wymiata... :clever:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1306
  • Dołączył(a): Pt 30 lip, 2004 21:22
  • Lokalizacja: Bielsko-Biała

PostN 01 sie, 2004 17:28

zwojek napisał(a):H&D 2... ja grałem w demko i... odinstalowałem je, bo ?? ta gra nie dosięga nawet do paznokci u stóp Flashpointowi. O ile wiem nie ma edytora misji, czyli nawet jakby to było objawienie Boskie to ta gra nie ma tak dużej żywotności w trybie SP co Flashpoint. Proste.


Jak by miała edytor misji to gwarantuje ci, że wszyscy powiedzieli by - KOPIA OFP tylko, że podczas drugiej wojny światowej :?
Offline
Avatar użytkownika

zwojek

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 124
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 11:23
  • Lokalizacja: Houdan

PostN 01 sie, 2004 19:15

Możliwe, ale to nie byłoby nic złego w końcu ile gier kopiuje pomysły od najlepszych pozycji w danym gatunku ??
Offline
Avatar użytkownika

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1306
  • Dołączył(a): Pt 30 lip, 2004 21:22
  • Lokalizacja: Bielsko-Biała

PostN 01 sie, 2004 20:28

zwojek napisał(a):Możliwe, ale to nie byłoby nic złego w końcu ile gier kopiuje pomysły od najlepszych pozycji w danym gatunku ??


No prosze...daj jakiś przykład.

Watchdog

PostN 01 sie, 2004 20:37

To do zieloniutkiego Dżonasa ....w tym rzecz że nawet nie radziłem sobie na EASY ...możesz sie śmiać ,ale snajper zawsze mi jednym strzałem kogoś zabił...a to mnie zniechęcało strasznie,bo lubie swój squad w niezmienionym stanie do końca prowadzić,a tak to by mi do misji w Czechach to nikt nie został ,i lotnisko bym jednym kolesiem zdobywał.
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10714
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 01 sie, 2004 22:57

Nie zamierzam się śmiać. Nie wiem co ci nawaliło, i jakim cudem nawaliło, ale wierz mi, taka sytuacja u mnie i zapewne u wielu innych osób nie miała miejsca.

Grałem na medium i też nie miało to miejsca. Przeszłem całą grę z pełnym squadem.

PS: H&D Deluxe rulz! :clever:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

GL

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 33
  • Dołączył(a): Pn 02 sie, 2004 23:17

PostPt 06 sie, 2004 09:10

A ja teraz może z innej beczki . Mam problem z pierwszą misją w afryce (Spaghetti Airport) .
Prubowałem na dwa sposoby na "huraa" (zapakowałem wszystkich do jeepa i jazda na lotnisko załatwiłem wszystkich a po szumanie i po dokumentach ani śladu.
Drugim sposobem zlikwidowałem wszystkie stanowiska CKM-ów i pocichu pilotów
(oszczędziłem dowódce i tych co sie poddali) ale dalej niewiedziałem co robić) pomocy !!
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostPt 06 sie, 2004 10:12

Dokumenty były w że tak powiem ich jadalnii, na stole, pod oknem...
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

GL

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 33
  • Dołączył(a): Pn 02 sie, 2004 23:17

PostPt 06 sie, 2004 10:39

Nie stety umnie ich nie ma niewiem czemu ?? może robie coś nie tak .
Najpierw zabiłem osługe ckm-u , później dostałem się pod hangar (zauwarzyli mnie) ale pradziłem sobie z czołgiem .Następnie ide do pokoju gdzie jest włoski oficer (scenka) i de do pokoju obok (jeśli oten ci chodziło ) leżą tam jakieś
mapy na stole ale nie da się ich wziąść.
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostPt 06 sie, 2004 10:51

Hm... to nie ten z mapami, właściwie to są szafki kuchenne, ze tak to nazwę... po prawej od wejscia do pomieszczenia bodajże...

Wysłany Pią 6.08.04, 10:53:

Te dokumenty wyglądają, jka białe kartonowe pudełko :]
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

GL

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 33
  • Dołączył(a): Pn 02 sie, 2004 23:17

PostPt 06 sie, 2004 11:57

Powiedz mi (jak możesz) jak ty przeszłeś tą misje ?? .Może nie mogą cie zauważyć abo coś w tym rodzaju .I napisz dokładne współżędne tego pomieszczania. dzięki
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostPt 06 sie, 2004 12:43

Jezusie, cóż będę musiał na nowo zainstalować H&D, to zobaczę, bo po przejściu kampanii dawno nie grałem w niego... :twisted:
Obrazek
Poprzednia strona

Powrót do Inne gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron