Jak wam się podoba demko Dla mnie gierka wymiata ¦wietna grafika, realistyczny i efektowny dźwięk oraz zniszczenia i fizyka otoczenia tworzy naprawdę nieziemski klimat. Do tego SlowMo mioodzio...ide grać...powodzenia i oby gliny was nie złapały
Ale jaki jest realizm. Bo pamiętam że w NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 i NFS 5 Porsche realizm był przecudowny. I grałem w kółko. A później w kolejnych wersjach zrobili z tego zwykłą wyścigówkę i wtedy ta gierka straciła według mnie klimat. Nie wiem jak jest z kolejna częścią, to kolejna zręcznościówka?
Rainbow
Pt 11 lis, 2005 16:26
ppsh41 napisał(a):Kolejna zwykła, samochodówka. Nic specjalnego.
To nie zwykła samochodówka, to NFS Jeśli chodzi o samą fizykę jazdy to mi pasuje, jest to pomieszanie zręcznościówki z symulatorem, kierowanie jest inne niż w nfs underground. Najlepiej samemu polecam pograć. U mnie gra na fulla z antyaliasingiem śmiga a jakiegoś mega PC niemam
¦ciągnołem sobie to demo i powiem że dosyć fajnie się gra. Nawet się nie tnie na moim GF2 MX400 Nadal Fizyka jazdy kuleje ale za to przyjemnie się jeździ. Polecam.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF
żuker napisał(a):Ale jaki jest realizm. Bo pamiętam że w NFS 3 Hot Pursuit, NFS 4 i NFS 5 Porsche realizm był przecudowny. I grałem w kółko. A później w kolejnych wersjach zrobili z tego zwykłą wyścigówkę i wtedy ta gierka straciła według mnie klimat. Nie wiem jak jest z kolejna częścią, to kolejna zręcznościówka?
Zręczościówka.
Wojtek napisał(a):a są chociaż uszkodzenia pojazdów?:>
Nie.
Rainbow
So 12 lis, 2005 00:17
Paweł napisał(a):
Wojtek napisał(a):a są chociaż uszkodzenia pojazdów?:>
Nie.
Jak nie jak są, nasze auto można potłuc ale np. policyjne można doszczętnie rozwalić kończąc na eksplozji