Teraz jest Śr 11 gru, 2019 13:43


Gra F.E.A.R

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Mitnic

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 226
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 19:29
  • Lokalizacja: urA

PostSo 23 gru, 2006 16:35

Na jakim sprzecie chodzi wam dobrze tzn wygodnie? Czytalem wymagania nie sa az takie straszne tylko ze mam tylko 768 ramu. Ile zajmuje miejsca na dysku dokladnie ?
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC
Offline
Avatar użytkownika

smola93

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 479
  • Dołączył(a): Pt 06 sty, 2006 22:28
  • Lokalizacja: ZE WSI :-)

PostSo 23 gru, 2006 16:37

spoko mitnic mi chodziło na radku 9200 na średnich detalach :)
Offline
Avatar użytkownika

Mitnic

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 226
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 19:29
  • Lokalizacja: urA

PostSo 23 gru, 2006 16:38

Mam 6800 GS i A64 3200+ tylko dysk mi sie spalil i tymczasowo 8GB :/
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10715
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostSo 23 gru, 2006 17:03

Powinieneś wymiatać na High. Chociaż z Ram'em radzę dobić do 1 GB.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Mitnic

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 226
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 19:29
  • Lokalizacja: urA

PostN 24 gru, 2006 12:09

Gra chodzi super na HIGH ale przez dysk twardy gdy wchodze w inne pomieszczenia to przycina na sekunde i nie potrafie tak grac :grin:
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC
Offline
Avatar użytkownika

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 2598
  • Dołączył(a): Pn 19 lip, 2004 21:28
  • Lokalizacja: 52° 14'N, 20° 56'E

PostN 24 gru, 2006 12:14

Oj ja bym powiedział, że to własnie przez RAM
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Mitnic

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 226
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 19:29
  • Lokalizacja: urA

PostN 24 gru, 2006 15:53

Dysk mieli jak bym miał młot pneumatyczny w tych momentach :lol:

Mało ramu mozna zastapic szybki dyskiem jednak u mnie to raczej nie mozliwe.
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10715
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 24 gru, 2006 17:01

Mit - niestety, ja musiałem tak skończyć FEAR'a :P Zrób sobie Save'a przed wejściem do pomieszczenia pełnego wrogów, wejdź na chama, omiatując wcześniej wzrokiem każdą ścianę, load i wejdź again - tekstury będą załadowane, nie powinno już wtedy ciąć.

Albo wyjście lepsze, obniżyć tekstury do medium :P
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Mitnic

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 226
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 19:29
  • Lokalizacja: urA

PostN 24 gru, 2006 20:25

Ej dzieki tekstury pomogły :) Teraz juz moge wygodnie sie schizowac
Obrazek
Athlon 64 3800+ 2460Mhz, 768 DDRAM PC 400, Palit GeForce 6800 GS 450/1000 Mhz, Fujitsu 8GB, Modecom MC 350 PFC
Poprzednia strona

Powrót do Inne gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron