Teraz jest Śr 23 sie, 2017 13:31


Czy warto teraz kupować ?

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostN 07 lis, 2010 18:54

TBH lepiej zbierać kasę na sprzet i ArmA 2. ArmA 1 to po prostu strata pieniędzy.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2964
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostN 07 lis, 2010 19:41

Dodatkowo, w trybie multiplayer A2 już tak bardzo nie tnie, bo dużo obciążeń bierze na siebie serwer.
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

SNUPPi

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 37
  • Dołączył(a): Śr 27 paź, 2010 22:16
  • Lokalizacja: Zakładu Karnego

PostN 07 lis, 2010 21:15

może być oporowo ale chyba powinno pójść poczekajmy na ocenę bardziej doświadczonych kolegów
Offline
Avatar użytkownika

Artur

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 156
  • Dołączył(a): Wt 02 lis, 2010 12:19

PostPn 08 lis, 2010 18:24

Ja mam pentium dual core e5200 OC do 3.30GHZ, nvidia geforce 9600gt, 3 gb ramu i gram na niskich lub na bardzo niskich, tnie leciutko w miastach, boje się odpalić na normalnych, bo lag na serwie i cie nie ma.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Zombie

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 192
  • Dołączył(a): Wt 08 cze, 2010 22:28
  • Lokalizacja: Się biorą dzieci?

PostŚr 10 lis, 2010 21:47

Szatek, niestety muszę ci zmartwić. (Znowu podam na moim , jakże nieszczęśliwym przykładzie) Bez +2GB ramu i procesora powyżej 30GHZ nie pograsz.
Mam sprzęt ciut lepszy od twojego i niestety na low nawet nie da się grać.
Offline
Avatar użytkownika

SNUPPi

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 37
  • Dołączył(a): Śr 27 paź, 2010 22:16
  • Lokalizacja: Zakładu Karnego

PostŚr 10 lis, 2010 23:46

To może powiem jak u mnie wygląda sytuacja.

AMD Phenom II X3 720 2,8 GHz Black Edition
4 GB ram ddr3 (1333 MHz)
Geforce 9800GT 1GB
Windows 7 Professional 64-bt

Gram na rozdziałce FULL HD wyłączone postefekty i antylising wszystko ustawione na normalnych i w pierwszym benchmarku mam 42 FPS. Nie wiem na ile Ci to pomoże ale może akurat coś. ;-)
Offline
Avatar użytkownika

JaFranek

Major

Major

  • Posty: 581
  • Dołączył(a): Wt 16 lis, 2004 14:46
  • Lokalizacja: Tbg

PostN 14 lis, 2010 15:25

U mnie Arma 1 dobrze działa, bez zacięć itp. A nie mam HiEndu jezeli chodzi o kompy.
Co do multi to nadal jest sporo serwerów. Mi szczególnie podobaja się mapy Evolution i Berzerk.
Nie pytaj, co OF może zrobić dla ciebie, ale co Ty możesz zrobić dla OF

Powrót do Armed Assault

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość