Teraz jest Pn 21 sie, 2017 04:07


Demo - dyskusja ogólna i problemy z nim związane

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Patton

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Cz 16 lis, 2006 17:42
  • Lokalizacja: Szczecin

PostŚr 03 sty, 2007 22:47

A ja jak instaluje demo MP to pokazuje się, że nie mam jakiegoś plikuIDL albo coś takiego i potem jest ze ponowne zainst tej aplikacji może naprawic ten problem instaluje ponownie i to samo
Pattonpl
Offline

Mr. Red

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 39
  • Dołączył(a): N 21 sty, 2007 19:34
  • Lokalizacja: Zielona Góra

PostPn 22 sty, 2007 19:14

Na moim kompie (Intel Core 2 Duo, 1GB RAM, GeForce 7600GT) w rozdzielczości 1024x768 i detalach na Normal chodzi całkiem nieźle.
Jedynie podczas zbliżania obrazu trochę zwalnia.

Nie wiem jak jest w pełnej wersji, ale w demie podczas wyciągania/chowania lornetki słychać odgłosy kroków :!:
A wyraźnie widać, że nasza postać nie porusza nogami.
Offline

noah

Cywil

Cywil

  • Posty: 1
  • Dołączył(a): N 11 lut, 2007 21:20

PostN 11 lut, 2007 21:24

Na sprzęcie P4B 2.4GHz; 1GB RAMu i GF6600GT demo okazało się całkowicie nie grywalne :( A więc jeśli ktoś ma coś porównywalnego - niech lepiej AA nie instaluje; bo tylko się będzie denerwować...

Ale... czego się nie robi dla ukochanej gry... już niedługo zobaczę jak całość będzie chodzić na A64 X2 3600+; 2GB RAMu i GF7600GS@GT. Oby lepiej niż na poprzednim konfigu...
Offline

helmutt

Kapral

Kapral

  • Posty: 85
  • Dołączył(a): Wt 29 lis, 2005 07:50
  • Lokalizacja: Lublin

PostŚr 14 lut, 2007 08:06

Odpaliłem demko, zobaczyłem, że nie ma opcji "Single". Nic to, spróbowałem "na chama" odpalić "multi" - mimo, że nie mam inetu w domu. Odpaliło się ładnie, bez problemu, nawet miałem oddziałek wojaków, którzy przepisowo regowali na komendy. Postanowiłem trochę pozwiedzać, wsiadłem w humvee i pojechałem w stronę najbliższego miasta, na przedmieściach którego zostałem skasowany przez jakichś wrogów.Czyli jednak w SP da się jakoś pograć.

Poza tym - na moim sprzęcie da się jako tako pograć tylko w ustawieniach "low" lub "very low" - a wygląda to dużo gorzej niż podrasowany nieco przeze mnie stary OFP.

Wniosek - do upgrade'u kompa zostaję przy OFP.

Demko ArmA jest na płytce DVD w najnowszym "Clicku" - jakoby kto nie wiedział.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Diesel

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 338
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 12:45
  • Lokalizacja: Lublin

PostPn 10 wrz, 2007 01:40

Jeśli w pełnej wersji jest tak jak w demie to sie zaczynam zastanawiać czy się opłaca kupować grę... Ogólnie sterowanie go kitu, lepsze dźwięki były w większości addonów pod ofp, itp... Porażka...
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPn 10 wrz, 2007 16:35

Wyszły sound mody, po pół godziny szarpania się z opcjami mam sterowanie jak w OFP (a tam miałem jak w większości "szczelanek"), a nawet lepsze, więc bez przesady :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Poprzednia strona

Powrót do Armed Assault

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron