Teraz jest Śr 28 cze, 2017 05:18


ArmA - problemy z grą

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3126
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: Brak Menu

PostPt 01 sty, 2010 20:41

DeviAnCE napisał(a):Spróbuj z zainstalowaniem beta patcha, może coś wreszcie ruszy - LINK.

Dla uściślenia - 1.18 nie jest już betą :)
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

DeviAnCE

Major

Major

  • Posty: 611
  • Dołączył(a): So 07 sie, 2004 12:09
  • Lokalizacja: Terra

Re: Brak Menu

PostPt 01 sty, 2010 20:44

Maćko napisał(a):Dla uściślenia - 1.18 nie jest już betą :)


Fakt, mój błąd - myślałem o jednym, a napisałem drugie. ;)
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.
Offline

Traianus

Cywil

Cywil

  • Posty: 2
  • Dołączył(a): Pt 01 sty, 2010 18:07

PostPt 01 sty, 2010 21:51

Pomogło działa :spoko: tylko z mojej polskiej wersji zrobiła się niemiecka :cry: jest może jakaś wersja tego patcha zeby zostało na polskie :smile: apropos dlaczego niema tego patcha na stronce, tylko jako ostatni jest 1.16 beta , panie administratorze hophop :razz:
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3126
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

PostPt 01 sty, 2010 22:34

Traianus napisał(a):panie administratorze hophop :razz:

Chodzi Ci o download? A no przepraszamy, ale być może w najbliższym czasie wyleci cały download, możliwe że patche zostaną ale to jest jeszcze kwestia nie wyjaśniona.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

Pan Salva

Kapral

Kapral

  • Posty: 66
  • Dołączył(a): Śr 20 sie, 2008 14:08
  • Lokalizacja: Silesia

PostN 24 lip, 2011 00:10

Czasy Army jedynki dawno minęły, lecz nie stać mnie na kompa na którym dwójka by hasała, więc zainwestowałem w "jedynkę". Spełniam minimalne wymagania, mam:

Intel Pentium 4 2,4 GHz (Podkręcony na 2,7GHz)
2GB RAM
FX5200 Ultra 256MB (wersja sterowników 93.71)

Wersja Army: 1.14 PL

Z tą konfiguracją gra chodzi niemiłosiernie wolno... :/ Pomogło nieco podkręcenie częstotliwości taktowania układu z 333 do 367 MHz, mimo to gra na najniższych opcjach graficznych chodzi niezbyt płynnie. Co może być przyczyną tak powolnego działania? nowsze sterowniki nic nie dadzą, próbowałem i okazały się gorsze od starszych. HELP!
"Don't push me, 'coz I'm close to the edge
I'm trying not to lose my head"
Offline
Avatar użytkownika

Maverick

Generał

Generał

  • Posty: 772
  • Dołączył(a): Pn 30 kwi, 2007 12:12
  • Lokalizacja: Kutno

PostN 24 lip, 2011 00:45

FX5200?? Stary, zapomnij. U mnie nawet 5700LE nie dawała rady (max 10-15 fps na zerowych detalach - dziękuję uprzejmie), pomogła dopiero wymiana karty na 7600GT i wtedy można było w miarę komfortowo pograć na średnich detalach. Reasumując - wymień kartę graficzną na nowszą.
Obrazek
Obrazek


"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2960
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

PostN 24 lip, 2011 03:48

Spokojnie już teraz za 100-150 kupisz uzywany sprawny GF 8800 GT który da radę w A1
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P
Offline
Avatar użytkownika

Maverick

Generał

Generał

  • Posty: 772
  • Dołączył(a): Pn 30 kwi, 2007 12:12
  • Lokalizacja: Kutno

PostN 24 lip, 2011 19:01

Tylko, że FX5200 ma wtykę do gniazda AGP, afair, czyli dochodzi jeszcze konieczność wymiany płyty głównej. Co najmniej :P.
Obrazek
Obrazek


"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Offline
Avatar użytkownika

Pan Salva

Kapral

Kapral

  • Posty: 66
  • Dołączył(a): Śr 20 sie, 2008 14:08
  • Lokalizacja: Silesia

PostPt 29 lip, 2011 13:44

Tak więc jaką kartę graficzną na wejście AGP polecicie mi do Army, żeby pograć płynnie na mniej więcej średnich detalach?
"Don't push me, 'coz I'm close to the edge
I'm trying not to lose my head"
Offline
Avatar użytkownika

Maverick

Generał

Generał

  • Posty: 772
  • Dołączył(a): Pn 30 kwi, 2007 12:12
  • Lokalizacja: Kutno

PostPt 29 lip, 2011 14:24

Maverick napisał(a):7600GT
Obrazek
Obrazek


"Read about the history of the place that we live in and stop letting corporate news tell lies to your children." - Immortal Technique
Poprzednia strona

Powrót do Armed Assault

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron