Teraz jest Pn 21 sie, 2017 04:11


Polskie Wojsko z a2 do a1

Archiwum działów sekcji Armed Assault
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

KLIMO

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 47
  • Dołączył(a): Pt 17 paź, 2008 16:51

Polskie Wojsko z a2 do a1

PostPt 30 paź, 2009 15:43

Czy Można odpalić mod polskiej armi vilasa z a2 do a1,jeśli tak to jak
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPt 30 paź, 2009 16:37

Nie da rady, z drugiej strony Vilas wydał daaawno temu Polaków do A1
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

KLIMO

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 47
  • Dołączył(a): Pt 17 paź, 2008 16:51

PostPt 30 paź, 2009 17:18

Tak wiem ale mi chodzi żeby mieć polaków z a2 w a1, bo w a2 jest więcej jednostek i są lepiej wykonane
Myślę więc jestem
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10654
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

PostPt 30 paź, 2009 17:22

Cóż, to patrz wyżej, ew. możesz prosić Vilasa lub kogoś innego ze sceny o przeróbkę.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline

KLIMO

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 47
  • Dołączył(a): Pt 17 paź, 2008 16:51

PostSo 31 paź, 2009 10:50

W sumie masz racje, że a1 odchodzi do lamusa, ale i tak jeszcze dużo osób zostanie przy a1 za względu na za zasłaby komp na a2.
Myślę więc jestem

Powrót do Armed Assault

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron