Teraz jest Cz 19 cze, 2025 16:33

Małe pytanie

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Bartek_Stecko

Szeregowy

Szeregowy

Małe pytanie

PostN 11 lis, 2007 11:36

Pisze już dziś drugi raz, ale tym razem pomoc musi być NATYCHMIASTOWA!!! Robię mapę przez program WrpTool dokładnie jak opisał... (Cóż, jestem tu zielony bo dziś się dołączyłęm, i nie potrafię podawać linków), Dokładnie jak opisali zasady WrpToola. Więc tak: Skończyłem robić mapę, mam config.cpp, mapa.wrp i mapa.rrp, pakuje do formatu PBO, włączam OFP klikam na ikonkę a tu... Pisze "Landscape dimensions 252x252 not power of 2" i OFP mi się wyłącza :cry: . Proszę co zrobić????!!! Odpowiadajcie szybko! Dziękuję za pomoc!
No more of Mordor...

HAV

PostN 11 lis, 2007 12:18

Natychmiast to możesz dostać co najwyżej warna :] To jest forum publiczne, a nie pomoc techniczna czynna 24h/dobę, 7 dni w tyg. i 365 w roku. Nikt tu nie będzie skakał w okół Ciebie na każde Twoje zawołanie; zwłaszcza, że póki co robisz z siebie jedynie błazna i wystawiasz na pośmiewisko. Albo zaczniesz się stosować do zasad tu panujących, albo wylecisz szybciej niż myślisz.

Bartek_Stecko

Szeregowy

Szeregowy

PostN 11 lis, 2007 12:28

Przepraszam, ale jestem tutaj nowy. Jak najszybciej przeczytam regulamin!!!

Edit
Uff, już przeczytałem. Jeszcze raz mówię wielkie SORRY!!!.
Ostatnio edytowano N 11 lis, 2007 12:48 przez Bartek_Stecko, łącznie edytowano 1 raz
No more of Mordor...

HAV

PostN 11 lis, 2007 12:48

Doubleposty też nie są tu mile widziane, po to masz opcję "edytuj" w rogu posta, żeby z niej korzystać. Nie interesuje mnie, czy zapoznałeś się z regulaminem - rejestracja na forum jest równoznaczna z jego akceptacją. To wyłącznie Twoja sprawa, czy się z nim zapoznasz i będziesz przestrzegał...

EOT

Edit
-=SpecNaz=-, nie podlizuj się; Ciebie regulamin również dotyczy :]
Ostatnio edytowano Pn 12 lis, 2007 23:29 przez HAV, łącznie edytowano 1 raz

Jon

Generał

Generał

PostŚr 14 lis, 2007 09:52

Rozmiar terenu musi być potęgą liczby dwa (np. 256 x 256, a nie jak Ty 252 x 252). To jest wyraźnie napisane w komunikacie...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

MaRcin

Major

Major

PostŚr 14 lis, 2007 14:51

tyle razy o tym było :roll:
Good Times Gone

Powrót do Operation Flashpoint