Teraz jest Cz 19 cze, 2025 16:33

OPF Problem z Addonami jednostek

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Damianuss

Cywil

Cywil

OPF Problem z Addonami jednostek

PostCz 24 kwi, 2008 09:09

Witam
Przeszukałem forum, poczytałem tu i tam ale nie mogę doszukać się sensownej odpowiedzi. Mam problem z Addonami Polish GROM units v 1.5 i Arab Insurgent and Civilian pack. Ściągam je z tego magicznego miejsca GROM
i tutaj Arabów . Ściągam też pięknie wszystko to co jest w Needed addons przy każdym Addonie. Po ściągnięciu pakuję pliki do katalogu gry Addons i ku mej uciesze odpalam grę żeby nasycić się pięknem wojny. Kiedy wszystko jest już zrobione wyskakuje denerwujący błąd: No entry: Model Special. Grę posiadam z Kolekcji Klasyki. Przeczytałem, że nie trzeba jej patchować aby uruchomić cokolwiek więc wszystko powinno chodzić pięknie (?). Rozpaczliwie proszę o pomoc :cry: : |.

@Edit
Wiem jak szczególnie różne fora uczulone są na wskazywanie pytającym opcji szukaj. Jeśli jednak jest gdzieś tutaj (głęboko zakopana) odpowiedź na moje pytanie to oczywiście przepraszam.

@Edit_2
Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jest jakiś modzik albo coś co poprawia grafikę w OPF? Tak aby wszystko wyglądało bardziej realistycznie.

@Edit_3
Zawsze warto spytać : P
Hmm... zna ktoś może jakąś dobrą mapkę ala Wojna w Iraku?

HAV

PostCz 24 kwi, 2008 10:39

Ja Ci na początek radzę przeczytać regulamin; jeden problem=jeden temat, no chyba, że dążysz do zamknięcia tematu już na starcie. Na 'edit 2 i 3' odpowiedź znajdziesz na forum.

Na pierwsze pytanie też... czegoś Ci jednak brakuje, albo to co masz jest w innej wersji niż wymagane.

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 24 kwi, 2008 11:06

:rules: :ndmoda:

TO było tyle razy, że aż strach. Brakuje ci jakiegoś addonu...

Damianuss

Cywil

Cywil

PostCz 24 kwi, 2008 12:56

Nie zabijać proszę. Ok dzięki za podpowiedź. Problem już rozwiązałem. Temat do zamknięcia czy tam do kosza.
Wojny nie wyrządzają krzywdy nikomu poza tym, którzy zginęli.
Salvador Dali

Powrót do Operation Flashpoint