Teraz jest Cz 19 cze, 2025 22:04

Zapisanie misji

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

LideSide

Cywil

Cywil

Zapisanie misji

PostSo 22 kwi, 2006 14:16

Mam mały problem. Otóż posiadam OFP (bez Resistance) i od jakiegoś czasu gdy w edytorzy próbuję wogóle coś zrobić i zapisuje misję to wyskakuje mi "Nie można zapisać misji" I NIC!
Nic nie można zapisać!

DeviAnCE

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 15:27

Jaką masz wersję OFP ? ;]
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Clon

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 15:35

Mi wygląda na to, że kolega ma pirata...

Zabix

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 16:24

Cloneus napisał(a):Mi wygląda na to, że kolega ma pirata...

Na jakiej podstawie tak sądzisz? Bullshit... Pirat ma te same możliwosci co oryginał...

LideSide

Cywil

Cywil

PostSo 22 kwi, 2006 18:07

Orginał z CD-Action :P :P
Czy jak jest jakikolwiek błąd to musicie sądzić że jest pirat :P :?:
Tak nawiasem mówiąc witam na forum :D

101st Paratroop

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 18:37

Mi takie coś wyskakuje gdy zapisuję misje z jakimiś znakami jak #,$,%,@,!,<,>,?,/. np. "Jakasnazwa/x"

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 kwi, 2006 19:10

Zainstaluj patcha 1.46 jesli masz wersje 1.0

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 22 kwi, 2006 21:47

101 st paratroop napisał(a):Mi takie coś wyskakuje gdy zapisuję misje z jakimiś znakami jak #,$,%,@,!,<,>,?,/. np. "Jakasnazwa/x"

Logiczne... W końcu gra musi stworzyć folder w windowsie, a jak wiadomo, częsci znaków nie można stosować w nazwach plików i folderów
Obrazek

101st Paratroop

Major

Major

PostSo 22 kwi, 2006 23:46

Jerry napisał(a):
101 st paratroop napisał(a):Mi takie coś wyskakuje gdy zapisuję misje z jakimiś znakami jak #,$,%,@,!,<,>,?,/. np. "Jakasnazwa/x"

Logiczne... W końcu gra musi stworzyć folder w windowsie, a jak wiadomo, częsci znaków nie można stosować w nazwach plików i folderów

Wiem o tym. Tylko mówię mu co może być przyczyną tego że mu może nie zapisywać misji.

smola93

Porucznik

Porucznik

PostN 23 kwi, 2006 13:13

Mirage napisał(a):Zainstaluj patcha 1.46 jesli masz wersje 1.0

ofp z cd action jest odrazu spaczowane.......

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 23 kwi, 2006 15:31

Mirage napisał(a):Zainstaluj patcha 1.46 jesli masz wersje 1.0

No nie wiem, czy na 1.0 znalazłby patcha :twisted:
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Zapisanie misji

PostPt 13 gru, 2024 01:42

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Zapisanie misji

Powrót do Operation Flashpoint