Teraz jest Pt 20 cze, 2025 15:57

Rekrutacja - Red Devils

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

dawid13

Szeregowy

Szeregowy

Rekrutacja - Red Devils

PostPn 07 sie, 2006 14:30

Nowopowstały klan Red Devils ogłasza rekrutacje. Zapraszamy do klanu graczy którzy spełniają te wymagania:

--> Każdy gracz musi posiadać orginalną gre Operation FlashPoint Resistance w wersji 1.96 lub Platinium spatchowane do wersji 1.96.
--> Minimalna szybkość internetu to 128 kb/s
--> Każdy doświadczony gracz musi mieć za sobą kampanie CWC i Resa na poziomie Weteran :!:

Forum ogóle - http://www.graofp.mojeforum.net - mozna tu dawac podania 8)
Forum o klanie - tworzy sie
Strona - tworzy sie

Kontak - gg 9978003
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPn 07 sie, 2006 15:47

Forum z logo CSS'a rządzi - od razu widać jacy jesteście "pr0", gratuluję :) :spoko: :grin: Znakomite forum, naprawdę :eek:

A tak z ciekawości, ilu masz już ludzi? Jakie masz doświadczenie w prowadzeniu klanów? Czym chcecie zachęcić ewentualnych rekrutów? Czy posiadacie własny server? Czy posiadacie własne misje? Czy graliście w ogóle w jakiejkolwiek lidze OFP?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

dawid13

Szeregowy

Szeregowy

PostPn 07 sie, 2006 17:17

Jak już wspomniałem klan jest nowy więc nie startowaliśmy w ligach. Zamierzamy osiągnąć jak najwięcej. W sumie może troche przesadziłem z Weteranem :D ale jak ja zawsze w coś gram to zawsze ustawiam poziom trudny. Cuż, a czy jestem doświadczony, nie będe sie tu chwalił moge powiedzieć że czuje sie na siłach. Jeszcze mamy kilka problemów technicznych więc w każdej chwili klan może sie "rozpaść" myśle że tak nie będzie. W klanie jest nas 4 i myśle że dla każdego znajdzie sie miejsce. Narazie potrzebujemy ludzi, jeśli uda mi sie rozwiązać problem z multiplayerem w ofp to starujemy odrazu. Narazie wszystko prowadzą moi asystentnci łysy i Szalony Odys :D

Edit: Czapa dla każdego jest u mnie miejsce :D musze tylko rowiązać moją zagadke w multiplayerze którą mam od wczoraj.
Ostatnio edytowano Pn 07 sie, 2006 17:22 przez dawid13, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Rekrutacja - Red Devils

PostPt 13 gru, 2024 06:16

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Rekrutacja - Red Devils

Powrót do Operation Flashpoint