Przepraszam, za odgrzewanie starego topicu, ale szukalem wlasnie na forum odpowiedzi na to samo pytanie i znalazlem tylko ten temat. Czy ktos wie jak animowac mape? Probowalem sciagnac wymienional wczesniej misje, ale link jest juz nieaktualny.
Coz rzeczywiscie nie pomyslalem, zeby poszukac w spisie. Jednak komendy ktore znalazlem same w sobie nie tlumaczal jak je zastosowac (przynajmniej nie wystarczajaco dla mnie). Nie wiem naprzyklad czy strzeba najpierw stworzyc kamere, aby wogle moc cos robic na mapie?
"Stworzylem" cos takiego, zeby zobaczyc jak beda dzialaly te koendy, ale niestety jedne co sie dzieje to pokazujaca sie mapa. Chcialbym jednak, zeby obraz najechal na marker "anim1" i zrobil zblizenie. Czy ktos moglby mi pomoc w wykonaniu tego?
I wszystko pieknie dziala Wielkie dzieki!
Jestem tylko ciekaw co zrobic, aby w trakcie trwania przerywnika na mapie stopniowo pojawialy sie rozne markery?
ustaw na mapie znaki typu "Pusty" o nazwie p_1, p_2, p_3, p_4, p_5 itd. (przykładowo p). Na początku nie bądą widoczne...potem w skrypcie z scenką daj coś takiego mniej więcej: