Teraz jest So 21 cze, 2025 01:55

Kolejny problem liberation

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

Kolejny problem liberation

PostPt 22 wrz, 2006 18:44

Otóż fajnie ściagnąłem wypakowałem i w ogóle, ale jak daje pliki do res/addons to nic się nie dzieje.
jak daje do addons to też nic się nie dzieje (nie mam tego).
jak włączam ikonę libmod to wzytuje się, ale potem wyskakuje typowy problem w stylu "cannot open to i to", i choć menu już się wczytalo, to jak wciskam OK na błedzie to wszystko robi się czarne!
I do tego nie rozumiem gdzie trzeba dać te oto pliki z folderów:
-addscripts
-anim
-lib.models
-libtextures
-libscripts
-libmusic
-libsounds
-libsfx

Plis pomóżcie, bo radme niewiele mówi (właściwie to nic nie mówi) a w końcu mam całe liberation i bardzo chciałbym w nie zagrać.
:cry: :cry:

PS: jeśli to ważne, to skoro nie idzie odpalić gry przez ikonę libmod (bo robi się czarny cały ekran, po błędzie) to odpalam przez conspiraces: the experience.

PPS:Jeśli byłoby to potrzebne to moge usunąć conspiraces, ale nie wiem jak to zrobić. Naprawdę proszę o pomoc.

archiee

Chorąży

Chorąży

PostPt 22 wrz, 2006 18:59

Folder LIBMOD i libmod.exe wrzuć do głównego katalogu OFP. Powinno się odpalać z pliku .exe moda.
Liberation 1941-1945 has custom folder structure. During installation into Operation Flashpoint folder, for example С:\Program Files\Codemasters\OperationFlashpoint, subfolder LIBMOD is going to be created.

:neutral:

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 22 wrz, 2006 19:40

NIE JEST PROBLEMEM WłąCZENIE!
odpalam libmod.exe
Włącza się, pisze tam liberation epizode I: barbarosa
No i potem mam typową dla mnie informację, jak widzę jakiegoś gostka, to niemiec i widze menu. pisze mi "cannot open to i to" a potem robi się czarny ekran i pokazują się zdjęcia. I to jest problem. A tobie jak się włącza?

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 22 wrz, 2006 19:48

zainstaluj patcha :roll:?

"cannot open to i to"

dużo nam mówi "to i to"...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 22 wrz, 2006 20:05

Dobra opanowałem sytuację. Ale jest jeszcze jedna rzecz: otóż wszedłem do edytowa i zawsze jak otwieram działkę units to mi wyskakuje couldnt open cośtak garrage/ east no i to wkurza bo wyskakuje za każdym razem, a o ile się nie mylę, możliwość stawiania budynków była z mikero editor upgrade. A prawdopodobnie trzebaby go usunąć a ja tego nie chcę.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kolejny problem liberation

PostPt 13 gru, 2024 08:56

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Kolejny problem liberation

Powrót do Operation Flashpoint