Teraz jest So 30 sie, 2025 09:04

addony, do których nie można dotrzeć

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Paweł_1944

Cywil

Cywil

addony, do których nie można dotrzeć

PostSo 30 wrz, 2006 21:58

Koledzy mam problem.
Jedna z misji wymaga dodatkowych addonów, ale z trzech wymaganych znalazłem tylko jeden.
Czy ktoś zna może AKTYWNE żródła, z których można pobrać:
nmod_fires oraz brg_en ?

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 30 wrz, 2006 22:07

Obrazek

Paweł_1944

Cywil

Cywil

PostSo 30 wrz, 2006 23:14

Dzięki za próbę pomocy.
W podanych linkach znalazłem niestety tylko jeden ślad poszukiwanych plików.
Być może więc połowa tego czego szukam jest w innym pakiecie : brg_en w Farmland Objects.
¦ciągnąłem i pewnie spróbuję, bo wyjścia innego nie mam.
Może czegoś nie zauważam? - Możliwe, ale przetrzepałem większość podanych przez Ciebie stron i nic.

Dodatkowo mam jeszcze kłopot z czymś, co było już opisywane na forum,
a mianowicie komunikat:
Addon "WPS_char" requires addon "custom_head_textures.
I od razu powiem - Wiem, że trzeba zainstalować resztę addonków.
Kolo, który pisał poprzednie maile dostawał najpierw cierpkie riposty,
a później okazywało się, że robi wszystko jak trzeba i też kicha!
Zrobiłem to samo, a mimo wszystko komunikat pojawia się przy każdym uruchomieniu.
Jest na to może jakaś metoda (oprócz wyrzucenia kompa za okno?) :?

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostN 01 paź, 2006 00:38

Addon "WPS_char" requires addon "custom_head_textures.

U mnie to jest normalne, ale żadnego wpływu na działanie addonu nie ma.
Co do wymaganych addonów to przeczytaj ReadMe, zazwyczaj to właśnie tam są podawane linki do, wymaganych addonów
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Paweł_1944

Cywil

Cywil

PostN 01 paź, 2006 01:03

Dzięki - trochę mnie pocieszyłeś.

Faktycznie wpływu jakoś nie zauważyłem.
Zdaje się, że autor misji pisał coś o tym, że zapomniał zmienić jakiegoś parametru w configu i plik woła o starą wersję facestex'a (choć do niczego nie jest mu już potrzebna, bo ma facestex'a 2).

A readme do misji "Do boju. Drago2", wygląda następująco:

Wymagane addony:
WP Soldiers 0.55
http://www.ofp.bmj.pl/rozne/WPSoldiers_0.55.rar
OFPL Extension Pack 1.0
http://www.ofp.bmj.pl/bron/OFPL_ExtPack1.0.rar
OFPL Mi8/17
http://www.ofp.bmj.pl/lotnictwo/OFPL_Mi17.rar
Offtime Grom 1.5
http://www.ofp.bmj.pl/jednostki/OFF_GROM_1_5.rar
PT-91
ftp://ftp.gamepark.cz:8021/ofpd/unofaddons2/WP_PT91.exe
Drago2
http://www.ofp.bmj.pl/wyspy/Drago2.rar
Nim Mod 1.5
http://www.ofp.bmj.pl/rozne/NIM_Dynamic_Weather.rar
+ addony załoczone w archiwum

Cosik mi się wydaje, że diabeł tkwi w tych "załoczonych" w archiwum addonkach, bo wszystkie pozostałe wklepałem.
A tak w ogóle, to udało mi się parę razy zahaczyć o link, ale z reguły był martwy.
A propos - czy stronka www.flashpoint.pl jeszcze dycha?
Pusto tam jakoś.
Pozdrawiam

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 02 paź, 2006 10:48

ja oisobiście polecam www.ofpbase.com bo oni tam mają wszystkie linki dizałające
Obrazek

Paweł_1944

Cywil

Cywil

PostPn 02 paź, 2006 23:26

Dzięki Kolego :)
Poszukam na podanej przez Ciebie stronce.
Pogrzebię i może się dokopię.
Z reguły łatwiej mi idzie wyłuskiwanie potrzebnych plików,
ale zauważyłem, że czasem to czego dopomina się misja wchodzi w skład większych pakietów i niekoniecznie informacja o tym musi być powszechna.
Dobrze, że jest kogo zapytać.
Raz jeszcze dzięki za pomoc.
Jeżeli byś znalazł coś konkretnego (przy okazji oczywiście)
to polecam się pamięci.

Pozdro

vonmarxx

Cywil

Cywil

PostCz 31 sty, 2008 12:59

czy ktos moglby dac bezposredni link do pakietu zawierajacego mod nmod_fires? nawet google jest bezradne...

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: addony, do których nie można dotrzeć

PostPt 13 gru, 2024 09:18

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: addony, do których nie można dotrzeć

Powrót do Operation Flashpoint