Yhm, niezbytnio czasu ostatnio miałem i raczej trudno mi go będzie w niedalekiej przyszłości wygospodarować toteż wydaje moją już dość leciwą misyjkę - Operacja 'Nepekom'. W tej misji wcielisz się w role dowódcy 5-os polskiego oddziału specjalnego którego zadaniem jest odbicia zakładnika (niemieckiego reportera) z rąk armii Irackiej. Cała akcja jest rozplanowana na podstawie marnych notek polskiego wywiadu (:twisted:), i co za tym idzie, tak naprawdę nie wiem gdzie dokładnie, jeśli w ogóle tam jest, znajduje się zakładnik.
To tyle odnośnie fabuły, teraz troszkę technikaliów i suchych faktów. W misji można znaleźć takie rzeczy jak:
-Overview i porządny briefing z dość szerokim wachlarzem broni do wyboru
-Dużo skryptów które sprawiają, że misja za każdym razem jest inna [DAC in use]
-Nowe ścieżki dźwiękowe
-Mnóstwo akcji i krffi, irackiej rzecz jasna
-...i parę tam innych bajerków które dodałem GROM'iakom [możliwość zakładnika i zdejmowania tłumika, nowy efekt powolnej agonii, et cetera...]
Bądź co bądź, misja NIE jest dopracowana albowiem jak już wcześniej wspomniałem, nie mam ostatnio zbyt dużo czasu (czyt. mam lepsze/ważniejsze rzeczy do zrobienia).
Nepekom
Wymagane addony (w jednym packu - 236mb)
Wymagane animacje
Jeśli nie chce Ci się ściągać tej wielkiej paczki to zajrzyj do readme dołączonego do misjii - tam wszystkie wymagane addony są wymienione razem z odpowiednimi linkami do nich.

To tyle odnośnie fabuły, teraz troszkę technikaliów i suchych faktów. W misji można znaleźć takie rzeczy jak:
-Overview i porządny briefing z dość szerokim wachlarzem broni do wyboru
-Dużo skryptów które sprawiają, że misja za każdym razem jest inna [DAC in use]
-Nowe ścieżki dźwiękowe
-Mnóstwo akcji i krffi, irackiej rzecz jasna
-...i parę tam innych bajerków które dodałem GROM'iakom [możliwość zakładnika i zdejmowania tłumika, nowy efekt powolnej agonii, et cetera...]
Bądź co bądź, misja NIE jest dopracowana albowiem jak już wcześniej wspomniałem, nie mam ostatnio zbyt dużo czasu (czyt. mam lepsze/ważniejsze rzeczy do zrobienia).
Nepekom
Wymagane addony (w jednym packu - 236mb)
Wymagane animacje
Jeśli nie chce Ci się ściągać tej wielkiej paczki to zajrzyj do readme dołączonego do misjii - tam wszystkie wymagane addony są wymienione razem z odpowiednimi linkami do nich.
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.