Teraz jest So 21 cze, 2025 23:34

Szukam dużej i ciekawej wyspy

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Skyline

Chorąży

Chorąży

Szukam dużej i ciekawej wyspy

PostPt 10 sie, 2007 12:18

[center]Witajcie[/center]

Gram w OFP ponad 4 lata z czego od niedawna dopiero jestem na forum. Znudziły mi się wyspy z CWC i Nogova również. Komp zawalony misjami, które na tych wyspach sobie robiłem i przyznam, że jest ich całkiem sporo. Szukam jakiejś ciekawej wyspy. Szperałem i nie znalazłem nic (w testach też patrzałem). Z resztą gdy oglądam małe screenshociki to niewiele z tego wynoszę. jest może taka wyspa, która miała by więcej niż 2 lotniska, sporo miast wielkości Lipany z Nogovy, i dość wysokiej jakości tekstury. Dobrze by był, żeby wyspa była duża. Tak, aby chociaż Boeingiem 747 dało się zrobić zwrot na inne lotnisko bo na Nogovie nie szło mi to najlepiej (a umiem latać dość dobrze). Polecono mi Nogojev, ale nie za bardzo przypadł mi do gustu. Proszę o informację. :beksa:
You ready!? Let's go!

Jakub0107

Cywil

Cywil

PostPt 10 sie, 2007 15:16

Fajne i dobre wyspy są w modzie FDF , niestety musisz ściągnąć cały mod (450 mb) a do tego jeśli chcesz się jeszcze pobawić w kampanie to kolejne 140 mb patcha 1.4 . W tym modzie masz 2 nowe wyspy w dwóch odsłonach letnia (jedna z nich to przerobiony Malden gdzieś na lata 1995 , nieco wypasiony) i zimowa a w 1.4 jeszcze jedną w dwóch odsłonach letnia i zimowa . Grałem dużo w FDF na tych mapach i naprawdę się opłaca ściągnać a czemu akurat tym samolotem chcesz latać , jakąś misję chcesz zrobić?

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostPt 10 sie, 2007 17:28

Teoretycznie chcę zrobić misje, abym mógł pograć z bratem i kumlem przez LAN w spokojne życie cywili. Coś odmiennego, żeby nie nawalać się ciągle.
You ready!? Let's go!

Mr. Zenek

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 10 sie, 2007 19:47

Ja osobiście polecam Novajev i Lechistan (tą ostatnią szególnie polecam)
Może i nie ma +2 lotnisk, ale całkiem się nadają do "codziennego życia" ;-)
Lecz niestety do Lechistanu trzeba dużo ściągać, ale jest tego wart :spoko:
¦remscy Fanatycy.
Nieliczni, ale wierni

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostPt 10 sie, 2007 22:22

Novajev już mam. Ale coś przeczuwam, że złe ściągnąłem. Bo u mnie Novajev to przeróba Kołgujewu.
You ready!? Let's go!

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 11 sie, 2007 10:46

Nowajew to Kołgujew z objektami z Nogovy.

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostSo 11 sie, 2007 11:37

Wtedy zły ściągąłem. Ja ściągnąłem Nogajev, a nie Novajev, takie nazwy, że łatwo się pomylić. Ale już mam Novajev, ten właściwy i muszę powiedzieć. Genialna obróbka Nogovy. Miasta większe i odnoszę wrażenie, żę jest ich więćej. Lotnicha dwa w idealnych miejscach. Choć nie wiem czy Boeingiem dam radę nie wylatująć poza mapę, bo tam niestety się gubię i nie częśto wracam na mapę :]
You ready!? Let's go!

MaRcin

Major

Major

PostWt 14 sie, 2007 11:06

no to pilot full wypas :mrgreen:
Good Times Gone

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostWt 14 sie, 2007 15:57

Umiem latac, czy ci się to podoba czy nie. Nie widziałeś więc siedź cicho. To, że jednym samolotem wykręcic nie umiem to nic nie znaczy.
You ready!? Let's go!

MaRcin

Major

Major

PostWt 14 sie, 2007 20:10

gdzież bym śmiał krytykować, czy się śmiać.
Ja tylko na piratach, bocianach, puchaczach, cessnach, ultralekkich, ale tylko jak mnie zmuszą.

Wszak wiadomo nie od dzisiaj, że pilot musi widzieć mapę by latać. Przyrządy to tylko atrapa ;) he he
to co jest w grze wystarczy by wrócić nad wyspę. Potrzeba tylko głowy na odpowiednim miejscu :mrgreen:

Szczerze to czy umiesz latać czy nie obchodzi mnie jeszcze mniej niż zeszłoroczny opad śniegu w Gdańsku, więc sobie oszczędź.
Good Times Gone

jedrek

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 19 sty, 2008 19:53

osobiście polecam trinity.[2 lotniska i fajne zabudownia]. ;-)

pozdrawiam wszystkich. jedrek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szukam dużej i ciekawej wyspy

PostPt 13 gru, 2024 22:09

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Szukam dużej i ciekawej wyspy

Powrót do Operation Flashpoint