Teraz jest So 21 cze, 2025 23:36

Dylemat

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Skyline

Chorąży

Chorąży

Dylemat

PostSo 11 sie, 2007 11:42

Mam tutaj dylemat. Brat mi się nudzi i ciągle prosi bym dał mu grać w Armed Assaut, ale chwilowo komp nadaje się tylko do interentu i ewentualnie do robienia screenshotów. Działa mi właściwie tylko OFP. Aby zadowolić braciszka muszę skombinowąc dla niego jakąś wyspę do OFP 1.96, która miała by sporo dopracowanych budynków do których dało by się wchodzić.
You ready!? Let's go!

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 11 sie, 2007 12:26

Rozwiązanie: zainstaluj mu jednak Armę, jak pogra chwilę przy 2 fps, to zapewniam, ze mu się odechce czegokolwiek :P
Obrazek

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostSo 11 sie, 2007 12:34

Wcale nie, ArmA chodzi tyle, że tragicznie, ale mu się to podoba (chodzi na 5fps). żywot kompa wisi na włosku, a jak włączam Armę to chwile gra i się zwiesza, czasami wyłącza i wyskakuje stado błędów systemowych. Myślę, że jednak będę tej wyspy potrzebował. Nie chcę narażąć kompa na totalną destrukcję. A wiem co mówę bo kiedyś mi siętak zdarzyło i musiałem kupować nowy. Włąściwie to mam podejrzenia, żę mam jakiegoś bardzo złośliwego wirusa. Nic mi nie chodzi, komp odpala się w dwóch podejściach, net chodzi na pół gwizdka, bo i nawet modemu czasami system nie widzi. kasuje mi pliki na kompie, a formatowanie się przeciąga, bo nie mam czasu. A brat ma kompa na którym choodzi tylko OFP, więc żeby mi głowy nie zawracał chcem mu skombinować ta wyspę.
You ready!? Let's go!

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostSo 11 sie, 2007 13:58

Lepiej zrób format żeby mieć komp sprawny bo inaczej naprawa.A jak chcesz wyspę to polecam Drago 2.
"Nie przeszkadzajmy wrogowi, gdy popełnia błąd"

~Napoleon Bonaparte

Skyline

Chorąży

Chorąży

PostSo 11 sie, 2007 14:53

Drago 2 powiadasz. Czytałem o niej w testach, ale jakoś nie miałem okazji ściągnąć se jej. Zobaczę.
You ready!? Let's go!

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 13 sie, 2007 19:12

ale chwilowo komp nadaje się tylko do interentu i ewentualnie do robienia screenshotów.

Czyli na Drago 2 + sensowna ilośc jednostek w sensownej jakości prawdopodobnie będzie działac jak ArmA

MaRcin

Major

Major

PostPn 13 sie, 2007 22:04

ale po co mi tu wchodzisz w ten spamerski temat :clever:
Good Times Gone

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Dylemat

PostPt 13 gru, 2024 22:10

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Dylemat

Powrót do Operation Flashpoint