Teraz jest Pn 23 cze, 2025 01:19

wspólna walka

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

wspólna walka

PostCz 08 lis, 2007 15:23

Poszukuję misji w których dwie osoby mogą grać przeciw komputerowi

proszę o nazwy konketnych plików
Liczy się tylko jeden strzał. Strzał snajpera

Maćko

Generał

Generał

PostCz 08 lis, 2007 19:51

Takie misje zawarte są już w grze przecież ;]
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 09 lis, 2007 09:56

no tak ale wszysyko już przeszliśmy :(

kondor

Major

Major

PostPt 09 lis, 2007 11:44

w innym topicu dostales juz link do strony ofp.info, poszukaj na googlach stron z ofp, na znalezionych stronach zagladaj do dzialu download oraz klikaj na buttony do innych stron ofp i na nich rob to samo.
sciagnij program ofp watch - przez niego mozna sciagac tez i misje z pewnych serwerow
Swoja droga to ciekawe, czy rozgladales sie w ogole za cti, o ktorym juz Ci wspomnialem - podejrzewam, ze nie, choc :google: nie gryzie

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 09 lis, 2007 13:08

tak pościągałem tam misje ale coś mi nie działają. Wyspy bez drzew itd braki w addonach no nie znalazłem nic konkretnego i co ważne nie pisze tam że mozna grać w dwóch przeciw komputerowi

Czasem z tej strony tez nie wszystko chciało się sciągać

ale spoko zaglądałem tam myslałem że ktoś mi poda nazwę konkretnej misji cos w tym stylu

kondor

Major

Major

PostPt 09 lis, 2007 13:40

misje cti (cr oraz mf) (5MB)
addony (5MB)

->misje wrzucasz/wrzucacie (przynajmniej serwer) do katalogu mpmissions
->addony (obaj) do res/addons

have fun,
-mozecie grac przeciwko komputerowi, przeciwko sobie
-mozecie byc budowniczym (commanderem) (crcri - 1. slot, mfcti : ostatni slot) lub pozwolil AI budowac
-pamietajcie, ze 1 rozgrywka zzera srednio 2, 3 godziny

Widmod

Szeregowy

Szeregowy

PostPt 09 lis, 2007 13:49

super bo czujemy już głód walki a w ofp mozemy grać całą noc

Myslałem też by np otworzyć misję single i tam do oddziału dać człowieka i przerobic to na multiplayera. Jedynie czego nie umiem to zrobić tak by po zabiciu wskakiwać w nowego żołnierza. Szukam odpowiedzi na stronie

Co mnie jeszcze gryzie przy przeróbkach w ofp to to ze nie czasem mozna się pogubić w addonach. Na stronce jest programik .....Viewer niby do ogladania addonów ale nie wiem jak go się obsługuje. Gdyby widziec addony przed wpuszczeniem ich do OFF byłoby super. Coś ala przegladarka zdjeć

Kadryl

Major

Major

PostPt 09 lis, 2007 14:16

Jedynie czego nie umiem to zrobić tak by po zabiciu wskakiwać w nowego żołnierza. Szukam odpowiedzi na stronie

Napisałem ci to na PM.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: wspólna walka

PostPt 13 gru, 2024 23:37

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: wspólna walka

Powrót do Operation Flashpoint