Teraz jest N 22 cze, 2025 18:47

Marsz Duchów: Ta Lou

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

Marsz Duchów: Ta Lou

PostŚr 02 lip, 2008 10:07

Przedstawiam wam pierwszą część Trylogii, misji traktujących o MFR w Wietnamie.
Misja opowiada o patrolu rozpoznania Marines, lądującym gdzieś, w wietnamskiej dżungli z zadaniem odnalezienia i zlikwidowania wrogiego strzelca, zagrażającego śmigłowcom zmuszonym przelatywać na tym miejscem. To z pozoru łatwe zadanie przerodzi się w ciężka walkę z partyzantką operującą na tym obszarze.
Posiada ona outro, profesjonalny briefing (podzielony na 5 sekcji, dokładnie omawiające każde zagadnienie), rozbudowane dialogi oraz kilka fajny skryptów.

Link do działu download "GMV" (misja jest na samym dole, tam też znajdziecie link do wymaganego modu: Unsung II)

Misja przeleżała dosyć długo na moim dysku, ponieważ trochę zajęło mi kompletowanie samplów głosowych. Następnie, gdy ściągnąłem i poznałem możliwości VTE, projekt pod Unsunga został przeze mnie zarzucony.
Jednak wczoraj zebrałem się w sobie zarwałem noc i dzień i poprawiłem wszystkie małe błędy.

EDIT: Uwaga, czasami (bardzo rzadko ale owszem) gra upomina się o plik bn_tracer123.
Plik możecie znaleźć pod tym adresem.
Ostatnio edytowano Śr 02 lip, 2008 14:29 przez LostBeyondRetri, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 02 lip, 2008 10:20

Kurfa, myślałem, że oefpe umarło... A jednak ;]
Płytki już się rozkręcają i zobaczymy co wysmażyłeś.
Obrazek

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostŚr 02 lip, 2008 12:33

Yac, Unsung nie pozwala na nadanie postacią jednej twarzy (jest ona zmieniana losowo podczas wczytywania misji, wysiadania z pojazdów, rozpoczęcia gry, intra&outra), a JF laguje, ma strasznie głupie boty i słabe dźwięki. Mi odpowiedź nasuwa się sama.
I proszę cię, jeśli chcesz się wypowiadać tutaj to na temat. Inny temat, przeze mnie rozpoczęty był o dyskusji o " 'nam modach ". Wprawdzie nie mówimy tam o VTE, ale wątek można zacząć. Tam bardzo chętnie poznam twoją opinię na temat modów, tutaj chętniej widziałbym twoją opinię na temat misji i na żaden inny. Z góry dziękuje.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostŚr 02 lip, 2008 12:56

To z pozoru łatwe zadanie przerodzi się w ciężka walkę z partyzantką operującą na tym obszarze.
Całe szczęście, że czeka nas tyle niespodzianek!

A ja się zgadzam z Jacem. Nawet najfajniejsza kampa na VTE jest bezwartościowa.

VTE to crap. Nam Mody: SNP2 (Stare, ale KURDE JARE), JF i Unsung. Nic innego bejbe.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 02 lip, 2008 13:04

VTE mi się podobały, ale Unsung lepszy. Ponadto połowa addonów z VTE to po prostu... kradzież (a takie wersje przynajmniej słyszałem)!

Do tego jeszcze ten JAM.. Super addon, wielu uważa, że najlepszy do tej gry (ja akurat tak nie twierdzę), ale wybitnie nie pasuje do masy broni z WWII. Do tego jeszcze WSZYSTKO w HD, dlatego królujesz nie gdy masz AR15, tylko Naganta, bo nie ma HD. Dlatego na VTE średnio się opłaca.

No, ale wracając do tematu, ja ściągnąłem i zaczynam grać, eday for ocena ;P

Marshal

Major

Major

PostŚr 02 lip, 2008 13:05

Nie taki VTE straszny jak go malują, choć Unsung jest lepszy, mimo że ma denerwujące błędy. Ale ze stwierdzeniem, ze na VTE nie da się nic fajnego zrobić się już zgodzić nie mogę.
Obrazek

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostŚr 02 lip, 2008 14:11

Jonez napisał(a):Całe szczęście, że czeka nas tyle niespodzianek!

Zagraj w całą misje, bo o co napisałem to jest tylko jeden z wielu zwrotów akcji i mogę go zdradzić, ponieważ mało kto lubi misje "search and destroy" i chce, żebyście wiedzieli, całość to nie tylko to.

SaS Troop napisał(a):No, ale wracając do tematu, ja ściągnąłem i zaczynam grać, eday for ocena ;P

Czekam :]

Marshal napisał(a):Ale ze stwierdzeniem, ze na VTE nie da się nic fajnego zrobić się już zgodzić nie mogę.

Ja również.

Ale panowie, ściągajcie i oceniajcie ;-)
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Marsz Duchów: Ta Lou

PostSo 14 gru, 2024 03:06

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Marsz Duchów: Ta Lou

Powrót do Operation Flashpoint