Teraz jest N 22 cze, 2025 18:57

Addon wyspy -> II wojna

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

Addon wyspy -> II wojna

PostŚr 02 lip, 2008 23:57

Poleciłby mi ktoś jakiś addon wyspy z II wojny światowej?
Najlepiej teren Francji itp.
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 03 lip, 2008 00:04

http://ofp.gamepark.cz/index.php?showthis=10581

Wg. mnie najlepsza e wszystkich ;)

Przerzucasz się z NAMu n WWII?

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostCz 03 lip, 2008 00:24

Zrobiłem ostatnio ciurkiem 12 misji do kampanii o 'namie i muszę chwilowo zmienić temat i odsapnąć.

Dzięki za link.
Obrazek

Barbarian

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 03 lip, 2008 00:41

Ja bym polecił wyspę Anjou 3.0 SP (http://ofp.gamepark.cz/index.php?showthis=9194).
www.greendevils.uk- kompendium wiedzy o Fallschirmjagers
Rots: Poza tym od filozofii jest Barbarian
:D

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostCz 03 lip, 2008 10:35

Sas, nie działają mi tekstury ziemi z tego co mi podałeś.
Jaki addon ściągąć, bo ta wyspa nie ma readme :P
Obrazek

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 03 lip, 2008 11:18

Masz w temacie. A co do Anjou, naprawdę jest takie dobre? BO mi jakoś nigdy nie podeszło, ale specjalnie nigdy za bardzo nie grałem.

101st Paratroop

Major

Major

PostCz 03 lip, 2008 12:15

SaS TrooP napisał(a):A co do Anjou, naprawdę jest takie dobre? BO mi jakoś nigdy nie podeszło, ale specjalnie nigdy za bardzo nie grałem.

Jest za darmo. Co ci szkodzi spróbować? Aż tak cenisz swój czas że nie chcesz samemu ściągnąć by się przekonać?

Dodając od siebie, prócz Anjou, polecam parę wysp z tego packu. Jest tam parę wersji map Spearhead, Enfilade, które oczywiście, są małe, ale "zalatują" drugą wojną bardzo mocno (tj, klimat mają). Na jakieś pojedyńcze misyjki albo mini kampanie są w sam raz.

Jeszcze z klimatycznych fajnych map z ww2 poleciłbym tą mapę. Też fajna, chociaż realistyczna ni w ząb.

PS. Ofp.info wciąż chodzi, a wyszukiwarka i spis download jest naprawdę dobry. Nie trudno znaleźć jakieś ciekawe rzeczy z WW2.

Jon

Generał

Generał

PostCz 03 lip, 2008 14:51

Para, Normandie by JC v2.1 jest zbugowana - budynki i roślinność do wymiany, połowa ma niewidzialne ściany dla ołowiu
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostCz 03 lip, 2008 16:01

Para, tylko, że dużo rzeczy na ofp.info to śmieć, a chciałem coś przetestowanego.
Prawdopodobnie zdecyduje się na coś małego, więc wybiorę prawdopodobnie paczkę para
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostCz 03 lip, 2008 16:09

Małe wymiarami wyspy człowieku. Tam nie ma gdzie iść.

Anjou 3.0 FOR THE WIN (Wraz z Lorientem)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Operator

Porucznik

Porucznik

PostCz 03 lip, 2008 16:54

http://joffre257m.free.fr/partage/d-day ... /Omaha.rar - Omaha Beach... Lecz bez obiektów plażowych, ale wykonana bardzo dobrze.
Perz - nie rozumiesz i nie zrozumiesz.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Addon wyspy -> II wojna

PostSo 14 gru, 2024 03:08

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Addon wyspy -> II wojna

Powrót do Operation Flashpoint