Wg mnie filmik średni - za mało dynamiki - troche to się wlecze - w filmie akcji trzeba dać więcej błysków, wybuchów, wystrzałów itp.
A w tym wypadku to jest dramat ze smutną muzyką, nie film akcji w stylu Johna Woo
Jako podkład muzyczny dodałbym Rock House Jail Hansa Zimmera z soundtracku do The Rock (Twierdza) + więcej dynamiki = wypas filmik.
Rainbow
Pn 14 lis, 2005 17:10
Ok, dzięki zwojek za wkońcu normalną opinię, bo jak narazie to nikt się nie wyśilił i nie splecił kilku logicznie złożonych zdań. Zobaczymy co da się zrobić w kolejnych produkcjach. Przypominam też, że jeżeli ktoś jest chętny pomóc w jaki kolwiek sposób przy tworzeniu kolejnych filmów proszony jest o kontakt ze mną przez dowolny środek komunikatora
Ok, dzięki zwojek za wkońcu normalną opinię, bo jak narazie to nikt się nie wyśilił i nie splecił kilku logicznie złożonych zdań.
KUP SOBIE KURNA OKULARY...
Jak coś - mogę spróbować swych sił jako speaker [i zaprzągnąć też do tego kumpli] - ale pod jednym niezmiennym warunkiem. Teksty muszą trzymać poziom, by nie było tak jak w The War - gdzie dowódca grupy komandosów mówi do swoich podwładnych jak do przedszkolaków
“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.” ~ Ronald Reagan
Rainbow
Pn 14 lis, 2005 17:50
Jaki speaker? KUP SE DO KURNIKA ZAPCHANEGO OKULARY
Przecież mówiłem, że nie będę już tworzyć długich filmów, bo po pierwsze takie nie schodzą, a po drugie wymagają baardzo dużych zasobów czasowych oraz dużego serwera i szybkich łączy naszych forumowiczów. Jeżeli już bym miał użyć jakiś dialogów to krótkich i zwięzłych, ale nie potrzeba mi do tego armii ludzi. Z tego co wiem Jonez, to ty znasz się na edytorku OFP a to by mi się bardziej przydało
Szczerze mówiąc, byle Oscyp [:D Który swoją drogą wyrasta nam na nowego edytorowego guru] przewyższa mnie wiedzą, i to znacznie [przynajmniej jeśli idzie o skrypty]
Ja bym dał KoRna, on się wszędzie nadaje, na śluby, chrzesty, bierzmowanie jak i pogrzeby
Co do filmu - Zwykły Incoming jest lepszy bo ten mi przypomina, że zbliża się zima Nie no, ale tak szczerze to jest dobrze. Sam zrobiłem film i wiem, że to nie jest za łatwe.