Qbsterman napisał na klanowym forum cAc :
Proszę o pomoc w załatwianiu tego serwera
www.cac.one.pl | www.cac.one.pl/board - forum
Mam nadzieję ze możemy liczyc na was
Dziekuje w imieniu naszym za wszystkie wysłane maile.
"Ludu mój , namawiajcie znajomych ażeby pisali meile na adres : serwis@chello.pl. Meil ma zawierać prosbe o postawienie serwera do gry w ofp którego administratorami byliby qbster z [cAc] i pawlak z [25DKP]. Im więcej meili dostanie mój operator czyli chello tym większa szansa na ten serwer dlatego prosze , postarajcie sie i piszcie jaknajwięcej. Niewspominajcie jakiego macie dostawce internetu. Chodzi o to żęby widzieli żę jest duża liczba zainteresowanych serwerem do ofp . To niejest wielki problem żęby dostać serwer - od graczy z gry quake 3 wiem żę wystarzczy około 200 meili i serwer będzie nasz. prosze o podpisywanie meili tagami klanów - wiadomość tą rozsyłajcie do wszystkich znajomych z różnych klanów chodzi mi tu głównie o ludzi zaufanych ponadto poproście znajomych któzy byliby gotowi nam pomóc aby również wysyłali jak najwięcej meili. PRO¦BA DO NAZARA o wciągnięcie tych osób do klanu jako gracze honorowi. To z grubsza wszystko osoby potrzebujace dokładniejszych informacji proszone o kontakt na tlen : qbsterman@tlen.pl lub gg:1354753. Pozdrawiam i licze na was chłopaki - Qbster"
Proszę o pomoc w załatwianiu tego serwera
www.cac.one.pl | www.cac.one.pl/board - forum
Mam nadzieję ze możemy liczyc na was