Bo mnie zaraz szlag jasny trafi ¦ciągam Modul sky 0.85, wkładam folder '@modulsky' do głownego folderu ofp, instaluję (podczas instalacji pokazjue mi w co drugim pliku 'done, nieprawidłowy katalog'), dodaje linie '-mod=@modulsky' i nic! Dalej to samo niebo...
Mam ten sam problem. To niebo nie wymaga czasem określonych kart graficznych, tzn. nowych? Tak samo mam z llaumą. U mnie instalacja przebiega prawidłowo ale nadal niebo nie działa.
Heh, 'miło' słyszeć. ¦ciągnąłem sobie niebo llaumaxa 1.2, zainstalowałem no i chodzi... tylko, że wygląd koszmarnie! Jeezu, ja nie wiem co z tym jest, ale beznadzieja... i efekty ognia i dymu też się zmieniły
Loony napisał(a):Bo mnie zaraz szlag jasny trafi ¦ciągam Modul sky 0.85, wkładam folder '@modulsky' do głownego folderu ofp, instaluję (podczas instalacji pokazjue mi w co drugim pliku 'done, nieprawidłowy katalog'), dodaje linie '-mod=@modulsky' i nic! Dalej to samo niebo...
Ten sam problem wystapił tez u mnie.Llaumax zainstalowałem i zadziałał.Wydaje mi się ,ze gdyby modulsky wymagał najnowszych kart to moze by coś o tym napisali w readme.