Teraz jest N 15 cze, 2025 20:16

Starcie pod Bykowcami

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

daj5zl

Cywil

Cywil

Starcie pod Bykowcami

PostCz 02 mar, 2006 18:02

witam zainstalolem se ta mapke i w readme wszystko co pisalo zeby sciagnac sciagnalem i powsadzalem tak jak pisalo do tych folderow addons ale jak juz chce wlaczyc ta mape to wyskakuje blad

cannot load mission, missing addons: maksim, lib1_pogr_tu4, seanagan, lib_granade, lib_mine, lib_weaponpack

dlaczego tak sie dzieje? jesli mam sciagac te wszystkie pliki to raczej odpada bo i tak je nie znajde wszystkich i troche to bedzie trwalo...

PS czemu na tym forum nie da sie tak wyszukiwac ze wpisze np. kupa i zeby pokazywaly mi sie wszystkie watki o takiej nazwie a nie np. jakies
"wyspa kontynentu w OFP". Wciskam w "sortuj wedlug" "Tytul Tematu"

Zainstalowalem jakis mod co pisalo w readme zeby sciagnac, przekopiowalem te pliki addons i byla tez tam jakas misja, rowniez nie dziala.

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 mar, 2006 18:06

Liberation mod ściągnij, czytanie nie boli :f
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

daj5zl

Cywil

Cywil

PostCz 02 mar, 2006 18:18

no sciagnalem wlasnie
inaczej bym tej mapy wogole w grze nie mial chyba

wogole ta instalka od liberation jest jakas dziwna
wszystkie przyciski maja nazwe "??????" (te ktore w normalnych instalkach sa np. jako cancel,next)

I czy wystarczy zainstalowac to w katalog operation flashpoint? czy trzeba po zainstalowaniu z tego folderu addons w liberation przeniesc pliki do addons w zwyklym ofp??

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 mar, 2006 18:19

Oh noes!11 Zaraz moderator przyjdzie. Korzystaj z opcji szuka i podpowiem ci że jak prawym przyciskiem klikniesz na to to bedzie opcja otworz przy pomocy winrar, wsadzasz to wtedy do katalogu z OFP i odpalsz jako mod
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

daj5zl

Cywil

Cywil

PostCz 02 mar, 2006 18:26

ale przeciez ja tak zrobilem. w tym modzie wlaczam ta misje i wywala mi ten blad co napisalem powyzej. Przed napisaniem tego watku szukalem na forum i niczego nie znalazlem co by mi pomoglo

smola93

Porucznik

Porucznik

PostCz 02 mar, 2006 18:32

poprostu poszukaj tych addonów... to nie trwa tak długo jak sie szukać umie....

daj5zl

Cywil

Cywil

PostCz 02 mar, 2006 18:36

ale ja nie wiem gdzie znalesc jakies np. lib1_pogr_tu4. Jak mnie takie cos denerwuje nie mozna bylo tak odrazu te addony w tej misji razem spakowac? Czy wy tez tak wkoncu mieliscie?

Jon

Generał

Generał

PostCz 02 mar, 2006 18:36

Z każdym kolejnym postem bawię się coraz lepiej... :grin: Jednak niech Bóg ma was w swojej opiece, gdy tu wpadnie moderator... :F Smoła misiu, addonów Liberation gdzie indziej niż w modzie nie uświadczysz...
Ostatnio edytowano Cz 02 mar, 2006 18:37 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

DeviAnCE

Major

Major

PostCz 02 mar, 2006 18:37

smola93 napisał(a):poprostu poszukaj tych addonów... to nie trwa tak długo jak sie szukać umie....

Znalazł się ten, co najlepiej szukać umie :lol: Spójrz tutaj, poznajesz ten temat ?
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Jon

Generał

Generał

PostCz 02 mar, 2006 18:38

Buahahahahaha :D Ok, następnym razem Berna dorzuci te 100 mb addonów do misji. Miłego ściągania :*
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

daj5zl

Cywil

Cywil

PostCz 02 mar, 2006 18:50

no fajnie wy juz wszystko wiecie i wydaje sie wam ze kazdy jest taki jak wy. Dzieki za pomoc. Ja tu sie staram co moge, szukalem watkow i nic

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 mar, 2006 18:53

¬le ściągnięte archiwum najwyraźniej... ¦ciągnij jeszcze raz albo sprawdź dokładnie czy odpalasz to z exe poprawnie.

smola93

Porucznik

Porucznik

PostCz 02 mar, 2006 19:30

Jonez napisał(a): Smoła misiu, addonów Liberation gdzie indziej niż w modzie nie uświadczysz...

ups zapomniałem o tym drobnym szczególe... :spoko: :twisted: :D

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 02 mar, 2006 19:42

ale ja nie wiem gdzie znalesc jakies np. lib1_pogr_tu4. Jak mnie takie cos denerwuje nie mozna bylo tak odrazu te addony w tej misji razem spakowac? Czy wy tez tak wkoncu mieliscie?

Z krzesła spadłem jak to przeczytałem... :lol:

Closed. Aha... Nie zapominaj na przyszłość dodawać rodzaju tematu do postu :?

Powrót do Operation Flashpoint