Teraz jest Pn 23 cze, 2025 09:55

Muzyka nie chce odpalić...

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Przemo_212

Major

Major

Muzyka nie chce odpalić...

PostSo 25 wrz, 2004 21:38

Spox będzie to na każdym forum :bije: .
problem polega na tym, że kiedy włączam intro, gra się wyłącza i wywala mnie do pulpitu.
Mój Description:

class CfgMusic
{
tracks[]={music01};

class music01
{
name = "music01";
sound[] = {\Music\music01.ogg,db+100, 1.0};
};
};

A w filmiku mam napisane:

0 fademusic 0.8
playmusic "music01"

[HAV] Ja to Ci Przemo plombę odpalę jak się nie nauczysz rodzaju tematu dawać :]
Obrazek

Zabix

Major

Major

PostSo 25 wrz, 2004 21:44

Błąd musi byc w tym kawłaku muzycznym... zły format?

Przemo_212

Major

Major

PostSo 25 wrz, 2004 22:27

format jest .ogg, powinno chodzić, ale nie chodzi.
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

Re: Muzyka nie chce odpalić...

PostSo 25 wrz, 2004 22:54

Przemo_212 napisał(a):Spox będzie to na każdym forum :bije: .
problem polega na tym, że kiedy włączam intro, gra się wyłącza i wywala mnie do pulpitu.
Mój Description:

class CfgMusic
{
tracks[]={music01};

class music01
{
name = "music01";
sound[] = {\Music\music01.ogg,db+100, 1.0};
};
};

A w filmiku mam napisane:

0 fademusic 0.8
playmusic "music01"

A dlaczego miałoby to mieć coś wspólnego z muzyką? Może wywala z innego powodu...

Przemo_212

Major

Major

PostN 26 wrz, 2004 15:06

To moje przypuszczenia, gdybym wiedział co to jest nie zakładałbym topic'u
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostN 26 wrz, 2004 15:13

A spróbuj uruchomić misję bez muzyki....
Obrazek

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 26 wrz, 2004 15:54

Przemo_212 napisał(a):To moje przypuszczenia, gdybym wiedział co to jest nie zakładałbym topic'u

Skoro nie wiesz co jest przyczyną to po co dajesz temat "Muzyka nie chce odpalić...", gdy misja ci nie chce odpalić?

Przemo_212

Major

Major

PostN 26 wrz, 2004 21:07

Nie wiem co jest przyczyną tego, czemu mi muzyka nie chce odpalić, źle ująłem słowa chyba.Misja działa, intro działa, ale jak daje muzyke, to wysiada.
Obrazek

stormshadow

Chorąży

Chorąży

PostPn 27 wrz, 2004 13:34

też miałem z tym problem, aż nawet pisałem do pomocy technicznej. na starym forum było duzo na ten temat.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 10:09

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 06 gru, 2024 06:23

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostŚr 05 mar, 2025 10:51

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint