Ostatnio grałem w kampanię BAS/Tonal. Akcja dzieje się w małym afrykańskim państewku. Gracz jest żołnierzem sił rządowych, który walczy z rebeliantami. Jednak ta ciekawa kampania (walki w dżunglach, na pustyni a zwłaszcza w ogromnych jak na warunki OFP miastach) kończy się nagle po 8 misjach. Z filmiku po tej 8 misji wynika, że to nie koniec. Czy mam jakąś okrojoną wersję (wątpię - ściągnąłem oryginalny mod), czy też dalsza część będzie dopiero wydana????
[HAV] dodany rodzaj teamtu
HAV
Śr 09 mar, 2005 01:05
Wersję masz dobrą - ta kampania ma 8 misji zdaje się..... a na kontynuację nie masz co prędko liczyć (o ile w ogóle można na to liczyć). Ekipa BAS'u zwinęła swój "majdan", przenosząc się tym samym na stragan BIS'u. Powrócą wraz z OFP 2 (o ile w ogóle powrócą )......
Już i tak było ciekawie... kobiety walące z kałachów, dzieciaki w koszulkach polo... W trakcie misji zdobywania miasta Ixtlan musiałem zastrzelić (z rewolweru - do FML-a skończyła mi się amunicja) kobietę i dzieciaka rzucających we mnie kamieniami...
Jak nie dało, to byłby tyle samo warto co kurczak Nie wiedziałem, że ta kampania jest tak krótka, najprawdopodobniej dlatego, że po zainstalowaniu Tonala komp mi się na Flashpointcie wieszał. Miał ktoś jeszcze takie "coś"??
Mnie się nie wieszał. Tzn wieszał się po filmiku po 8 misji. A kampania jest tak krótka bo chyba jest niedokończona. Wklepałem kod udostępniający wszystkie misje kampanii - i było ich tylko 8. Ale ten filmik po ostatniej misji sugeruje, że to jeszcze nie koniec, że kampania powinna trwać dalej. Jednak dalszy ciąg chyba nie powstał...
Chyba, że komuś się zachce i zrobi ten ciąg dalszy... Myślę, że jest sporo ambitnych missionmakerów, a temat jest ciekawy, szkoda byłoby go tak zostawić "w zawieszeniu"...