Jak już pewnie zauważyliście ostatnio pracuje na zestawem podmianek dla I44. Paczka ta będzie rozbita na dwie części, podmianke drzew i roślinności oraz podmianke całego I44. Podmienianie jednostek z I44 zamiast tworzenia zimowego addon-packu niesię ze sobą tą korzyść że będzie można zagrać sobie dowolną misje na I44 w zimowych klimatach.
Pare nowych screen'ów, reszte możecie zobaczyć w OFP Combat Photography
Pack I44 Winter podmienia:
-Tiger -> Panther G
-Sdkfz 251 mit Mg42 -> Sdkfz mit Mg34
-Piechote niemiecką na tą w zimowym camo, to samo tyczy się amerykanów
-Dźwięki broni oraz same bronie
Usprawnienia w stosunku do I44:
-Losowa pogoda
-Możliwośc holowania PaK40,Pak36 przez większośc dostepnych w modyfikacji pojazdów
-I pare innych
Dodatkowo w I44W znajdziecie inne cacka takie jak M10 Wolverine, Pak40 lub M4A3 Sherman które powinny być bardzo pomocne podczas tworzenia misji o Ardenach albo jakichkolwiek potyczkach zimowych Aliantów z Trzecią Rzeszą
.
Narazie pozostały mi do wykonania skrypty odpowiedzialne za losową pogode i podmianka textur i rośliności na Everonie i Kolugujevie oraz może menu (:d). Sądzę że w niedziele uda mi się zamieścić jakieś małe demo ale nic nie obiecuje
Ahh, taki mały disclaimer co by było wszystko jasne, autorem żadnych z tych addonów nie jest (no może kilku ale kto by się tam szczegółów czepiał
) i wszelkie zaszczyty odnośnie modelów idą do ich prawowitych autorów którzy zostali wspomnieni w readme...
UPDATE (24.05.2006)
WERSJA BETA MODU
Winter Texuter & Vegetation, Malden
Patch dla I44WR
Pare nowych screen'ów, reszte możecie zobaczyć w OFP Combat Photography

.jpg)
.jpg)
Pack I44 Winter podmienia:
-Tiger -> Panther G
-Sdkfz 251 mit Mg42 -> Sdkfz mit Mg34
-Piechote niemiecką na tą w zimowym camo, to samo tyczy się amerykanów
-Dźwięki broni oraz same bronie
Usprawnienia w stosunku do I44:
-Losowa pogoda
-Możliwośc holowania PaK40,Pak36 przez większośc dostepnych w modyfikacji pojazdów
-I pare innych
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Dodatkowo w I44W znajdziecie inne cacka takie jak M10 Wolverine, Pak40 lub M4A3 Sherman które powinny być bardzo pomocne podczas tworzenia misji o Ardenach albo jakichkolwiek potyczkach zimowych Aliantów z Trzecią Rzeszą
Narazie pozostały mi do wykonania skrypty odpowiedzialne za losową pogode i podmianka textur i rośliności na Everonie i Kolugujevie oraz może menu (:d). Sądzę że w niedziele uda mi się zamieścić jakieś małe demo ale nic nie obiecuje
Ahh, taki mały disclaimer co by było wszystko jasne, autorem żadnych z tych addonów nie jest (no może kilku ale kto by się tam szczegółów czepiał
UPDATE (24.05.2006)
WERSJA BETA MODU
Winter Texuter & Vegetation, Malden
Patch dla I44WR
Ostatnio edytowano Śr 24 maja, 2006 14:45 przez reyhard, łącznie edytowano 1 raz
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.