Kurde nie rozpakował mi się w ogóle folder z configiem MP

mógłby mi go ktoś przesłać? Strasznie wkurzające - 10 godzin ściągałem, zainstalowałem, pograłem dłuższą chwilę w CWC@FFUR, skasowałem instalkę i dalej szukać słynnego config.bin dla multiplayer - nagle okazało się że tego w ogóle nie ma... załamałem się i grałem całą noc w Resistance@FFUR.
Błędy są wkurzające (znalazłem już kilka), istotnie kursor w edytorze nieadekwatny, m4 i m16 mają tak samo dużą muszkę i są jakieś niewygodne dla oka, tragiczne tekstury na Apache (ale widać że autorzy postawili na full wypas w środku), przeładowany teksturami DKMM Grison bez rakiet zamiast Szyłki, Wartburg z freestyleową deską rozdzielczą, KR 250 z odwrotnie działającym prędkościomierzem... rkmy bez rozrzutu i broń czołgów z absurdalnie dużym rozrzutem. Dźwięk broni raz za cichy, raz głośny jak @#$% (to zapewne wina AC97).

NO I GDZIE TEN CONFIG MP?
Co mi się podoba: żołnierze i ich twarze (dopracowany model), czołgi ICP, Su-39, Mi-24, latanie AH-64 (totalny full wypas), łódki ratownicze dla pilotów

, większość ironsightów, dźwięki (jak je słychać - ciągle mam z nimi problemy) kałasze, ścieżki dźwiękowe z Crimson Tide i Armageddon, hymn ZSRR, okulary